Ova devojka je priznala da zarađuje tako što spava sa zauzetim muškarcima: "Žene su im lenje, a ja sam predobra"
Boni Blu, Foto: Instagram printscreen/_bonnieblue_xo

neverovatno

Ova devojka je priznala da zarađuje tako što spava sa zauzetim muškarcima: "Žene su im lenje, a ja sam predobra"

Jedna žena izazvala je kontroverze nakon što je otkrila da pomaže muškarcima da varaju svoje supruge.

Objavljeno:

Boni Blu, kreatorka sadržaja koja na Instagramu pod nalogom zarađuje milione povezujući se sa oženjenim muškarcima i dokumentujući njihove susrete. Njen neobični posao izazvao je brojne reakcije javnosti, posebno zbog njene izjave da su "žene lenje" u spavaćoj sobi i da ne bi trebalo da se iznenade ako njihovi muževi potraže zadovoljstvo negde drugde, piše Mirror.

Iako se mnogi protive njenim tvrdnjama, Boni, koja je poreklom iz Ujedinjenog Kraljevstva, a živi u Australiji, smatra da zapravo pomaže muškarcima da postanu bolji partneri.

"Verujem da ih to čini boljim muževima jer se mogu vratiti kući, rešavati porodične obaveze i brinuti se o deci... ali povremeno se iskrasti kako bi se zabavili...Morate uneti raznolikost u spavaću sobu, jer ako vaš partner stalno jede isto jelo, ne možete ga kriviti što traži nešto drugačije", izjavila je Boni.

Ona takođe tvrdi da njena spavaća soba nudi toliko uzbuđenja da ne brine o tome da bi mogla biti prevarena.

"To se nikada neće desiti jer sam predobra u spavaćoj sobi", samouvereno je priznala.

Njena poruka ženama je jasna - ili se angažujte u spavaćoj sobi ili prihvatite da će vaš partner potražiti zadovoljstvo na drugi način.

Iako je neki kritikuju zbog toga što uzima u obzir samo mušku perspektivu, Boni smatra da muškarci zaslužuju malo užitka nakon napornog radnog dana, a ako ga ne dobijaju kod kuće, ona će rado uskočiti.

Bonine izjave izazvale su bes među ženama, koje je optužuju za nepoštovanje, kako prema sebi, tako i prema drugim ženama. Međutim, to je nije zaustavilo.

"Ne tražim poštovanje. Vaši muževi i partneri plaćaju moje račune i učinili su me milionerkom, tako da ću nastaviti s ovim što radim", napisala je ona pa još jednom zgrozila mnoge.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.