Strašan snimak na kome se deca valjaju sa opasnim pitonima ledi krv u žilama: Roditelji ih snimali, a oni...(VIDEO)
Deca sa zmijama u krevetu, Foto: Printscreen/Instagram/snakemasterexotics

DA LI JE MOGUĆE?!

Strašan snimak na kome se deca valjaju sa opasnim pitonima ledi krv u žilama: Roditelji ih snimali, a oni...(VIDEO)

Na Instagramu se pojavio neobičan snimak koji su roditelji dvoje dece podelili, a prikazuje na koji način se zabavljaju

Objavljeno:

Dok se većina dece igra igračkama predviđenim za svoj uzrast mala Arijana zajedno sa svojim bratom ima drugačija interesovanja. Ono na šta bi se mnogi odrasli zgrozili i preplašili je njihova omiljena "igračka". Roditelji su ovekovečili trenutak dok su se mališani izležavaju u krevetu, a pored njih su dve zmije, odnosno pitoni, i to su podelili na Instagramu. Roditelji su priznali kako deca uživaju u društvu životinja dok gledaju crtaće.

Dok je devojčica držala u rukama manjeg belog pitona koji se migoljio po postelji, dečak je pokušavao da dohvati živahnog većeg pitona koji je puzao po krevetu. Deca su bila raspoložena i ponašala su se kao da je to deo svakodnevne rutine i igre na koju su navikli.

Ipak, snimak je zgrozio mnoge a kako su neki korisnici Instagram mreže priznali dobili su novi strah i anksioznost samo gledajući zastrašujući prizor. Snimak je na mreži sakupio preko pola miliona sviđanja.

- Zmije nisu ljubimci.

- Bolesni roditelji.

- Kakvi su ovo roditelji??

- Gde je mozak ovim roditeljima??

- Igranje sa životom - bili su neki od komentara.

U opisu profila stoji da je devojčica Arijana ljubitelj ovih zmija a da je njen otac podržava u toj ljubavi. Tu je i njen mlađi brat sa kojim se često pojavljuje u snimcima a oni ne kriju kako vole da se druže sa gmižućim prijateljima. U najrazličitijim situacijama provode vreme zajedno, od igre do spavanja zmije su prisutne u njihovim životima a prema rečima mnogih korisnika to je zgražavajuće, iako su svesni činjenice da zmije verovatno nisu opasne po decu.

Bonus video:

00:05

Zmija na Novom Beogradu

(Espreso/srecnarepublika/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.