Da pukneš od smeha: Top 7 rasa pasa koje spavaju u urnebesnim pozama - zbog jednog ćete se smejati do suza
Ala spava..., Foto: Printscreen / Tik Tok / funny_animals_lol8

VIDEO

Da pukneš od smeha: Top 7 rasa pasa koje spavaju u urnebesnim pozama - zbog jednog ćete se smejati do suza

Neodoljivo smešni čak i dok sanjaju

Objavljeno:

Pse često povezujemo s vernošću, energijom i ljubavlju, ali mnogi vlasnici pasa znaju da njihovi ljubimci imaju i drugu, komičnu stranu – pogotovo kada spavaju. Psi su poznati po svojim jedinstvenim i ponekad urnebesnim položajima za spavanje, često ostavljajući svoje vlasnike da se smeju i pitaju kako su uopšte moguće takve poze.

Onemogu varirati od raširenih, poput morske zvezde, do skvrčenih u neverovatno čvrste loptice, pokazujući svoju fleksibilnost i sposobnost da se udobno smeste na dopadljiv i komičan način.

Evo sedam pasa koji su poznati po svojim najsmešnijim položajima spavanja, navedenih od najmanje do najviše šašavog.

@funny_animals_lol8 Sleppy dogs 🥰😂😍🐶🐩🦴🐕🐾❤️#funny #dog ♬ Funny - D'PROJECT

7. Francuski buldog: Stalni izvor zabave

Francuski buldozi, ili "francuzi", poznati su po svojoj mišićavoj građi i ušima nalik slepim miševima. Ovi psi često spavaju u položajima koji ističu njihovu jedinstvenu građu i razigrane ličnosti. Jedan od njihovih omiljenih položaja je „žablje noge“, gde leže na stomaku sa zadnjim nogama raširenim iza sebe. Ova poza, poznata i kao „sploot“, posebno je smešna kod francuskih buldoga zbog njihove zdepaste građe i kratkih nogu.

Francuski buldozi takođe uživaju da spavaju na leđima, sa nogama koje vire u vazduhu, kao da se sunčaju. Njihova izražajna lica i jedinstveni položaji spavanja čine ih stalnim izvorom zabave za njihove vlasnike. Francuski buldozi su pravi majstori komedije kada je u pitanju san, a njihova sposobnost da se smeste u najčudnije poze je zaista fascinantna.

6. Korgi: Veseli sanjari

Korgi su poznati po svojim kratkim nogama, paperjastim repovima i razigranim ličnostima. Njihovi položaji spavanja često ističu njihovu divnu i neobičnu prirodu. Jedan od najčešćih položaja je „korgi vekna“, gde sklupčaju noge ispod tela i podsećaju na veknu hleba. Korgiji takođe uživaju u „sploot“ pozi, ležeći na stomaku sa ispruženim zadnjim nogama iza sebe.

Njihove kratke noge i lepršava zadnjica čine ove položaje posebno smešnim. Korgijevo energično i razigrano držanje često se prenosi u njihov san, rezultirajući raznim zabavnim i simpatičnim položajima. Njihova sposobnost da zadrže svoj jedinstveni šarm čak i kada su u snu je ono što ih čini posebnima.

5. Bokser: Živahni komičari

Bokseri su energični i razigrani psi poznati po svom izražajnom licu i snažnoj, atletskoj građi. Njihovi položaji spavanja često odražavaju njihove žive ličnosti. Bokseri su poznati po položaju „ludih nogu“, gde spavaju na leđima sa nogama koje vire u svim pravcima. U kombinaciji sa njihovom mišićavom građom i opuštenim izrazima, ova pozicija može biti posebno smešna.

Bokseri takođe vole da se sklupčaju u čvrste loptice, uprkos njihovoj veličini, zbog čega izgledaju kao preveliki štenci. Njihova razigrana i ponekad šašava priroda često se pojavljuje u snu, čineći ih pravom radosti za posmatranje dok se odmaraju. Njihova sposobnost da nasmeju svoje vlasnike čak i kada spavaju je ono što ih izdvaja.

4. Buldog: Opušteni i ljupki lenjivci

Buldozi su zdepasti, mišićavi psi poznati po svojim nabranim licima i opuštenim ličnostima. Njihovi položaji spavanja često pokazuju njihovu opuštenu i ležernu prirodu. Oni vole da spavaju na leđima, sa raširenim nogama u položaju „raširenih orlovih krila“. Ova poza, zajedno sa njihovim hrkanjem i teškim disanjem, može biti posebno zabavna.

Oni takođe uživaju da se sklupčaju u uskim prostorima, često izgledajući kao loptice. Njihova jedinstvena građa i ljubav prema opuštanju čine njihove položaje spavanja smešnim i simpatičnim. Njihova opuštena priroda i komični položaji za spavanje čine ih omiljenima među ljubiteljima pasa. Njihova sposobnost da se potpuno opuste i uživaju u snu je zaista zapanjujuća.

3. Ši cu: Kraljevska pozicioneranost

Ši cu su mali, pahuljasti psi poznati po svojim luksuznim kaputima i kraljevskom izgledu. Uprkos njihovom arogantnom izgledu, psi ove rase imaju razigranu i ponekad nestašnu prirodu, što se ogleda u njihovim položajima spavanja. Poznati su po „lavljoj pozi“, gde spavaju na boku sa svojim pahuljastim repovima uvijenim oko lica.

Ova pozicija, u kombinaciji sa njihovom dugom kosom i izražajnim licima, čini ih da izgledaju kao mali lavovi. Oni takođe vole da se sklupčaju u čvrste loptice ili da se rašire na leđima, pokazujući svoju fleksibilnost i sklonost ka udobnosti. Njihova kombinacija elegancije i razigranosti čini njihove položaje spavanja posebno smešnim i šarmantnim.

2. Kovrdžavi bišon: Plišan i urnebesan

Kovrdžavi bišoni su mali, pahuljasti psi poznati po svojim veseljem i razigranim ličnostima. Njihovi položaji spavanja često odražavaju njihovu živahnu i ljubaznu prirodu. Bišoni vole položaj „plišanog medveda“, gde spavaju na leđima sa uvijenim nogama i pahuljastim kaputom koji se razmesti oko njih.

Ova pozicija ih čini da izgledaju kao uplićani plišani medvedi, dodajući njihovu ukupnu ljupkost. Bišoni takođe uživaju u „skrupčanoj“ pozi, gde privijaju noge i rep uz telo, čineći da izgledaju još pahuljastije. Njihovo radno i razigrano držanje često se prenosi u san, rezultirajući raznim zabavnim i simpatičnim položajima. Njihova sposobnost da prenesu radost čak i dok spavaju je zaista divna.

1.Pekinezer: Elegantan i šašav

Pekinezeri su mali, kraljevski psi poznati po dugim, lepršavim kaputima i izražajnim licima. Uprkos svom arogantnom izgledu, pekinezeri imaju razigranu i ponekad šašavu prirodu, što se često ogleda u njihovim položajima spavanja. Poznati su po „lavljoj pozi“, gde leže na boku sa glavom oslonjenom na šape, nalik mini-lavovima.

Pekinezeri takođe uživaju da spavaju u položaju „pune kugle“, gde se sklupčaju u čvrste loptice, izgledajući kao pahuljasti jastuci. Njihova kombinacija elegancije i razigranosti čini njihove položaje spavanja posebno smešnim i simpatičnim a sposobnost da kombinuju gracioznost i humor u snu je ono što ih čini omiljenima među ljubiteljima pasa.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / 24 sedam / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.