Darija je nestala pre 8 godina a niko ne zna šta joj se desilo: U sve umešana ova osoba, otac sumnja da je... VIDEO
Darija Bulba nestala, Foto: Printscreen/Youtube/ Дарья Бульба

NESTANAK

Darija je nestala pre 8 godina a niko ne zna šta joj se desilo: U sve umešana ova osoba, otac sumnja da je... VIDEO

Njen nestanak i dalje ostaje nerešen.

Objavljeno: 13:41h

Darija Bulba, devojka sa očaravajućim osmehom iz Odese, došla je u Šangaj da radi kao manekenka. Na dan 6. avgusta 2016. godine, misteriozno je nestala u ovom ogromnom gradu, uprkos brojnim nadzornim kamerama.

Njen nestanak i dalje ostaje nerešen.

Darija je rođena 25. septembra 1995. godine u Odesi, gde je imala srećno detinjstvo. Završila je Odeski koledž za ugostiteljstvo 2015. godine i počela da se bavi manekenstvom. Radila je u mnogim zemljama, a u Kinu je putovala dva puta.

Poslednji put je otputovala u Šangaj 7. aprila 2016. godine po ugovoru sa lokalnom agencijom. Nestala je 6. avgusta 2016. godine, a poslednji put je viđena dok je šetala obalom.

Nakon njenog nestanka, porodica je odmah pokrenula potragu, ali bez uspeha. Ukrajinski konzulat u Šangaju i lokalne vlasti nisu pronašli nikakve konkretne tragove.

Policija je brzo iznela verziju o Darijinom samoubistvu, što je njena porodica odbacila. Darijin otac je otputovao u Šangaj, ali nije uspeo da dođe do novih informacija.

Policija je tvrdila da se Darija možda utopila, ali njeno telo nikada nije pronađeno.

Čudni pozivi i susreti sa nepoznatim osobama dodatno su zakomplikovali slučaj. Istražitelji su pronašli da je Darija primala pozive od nepoznate osobe i imala zakazan sastanak u hotelu.

Neko je koristio njen profil na društvenim mrežama nakon njenog nestanka, što je porodici bilo sumnjivo.

Pavel, mladić iz Kine, tvrdio je da zna ko je umešan u Darijin nestanak, ali je kasnije povukao svoje tvrdnje, rekavši da je lagao. Policija nije ozbiljno shvatila njegove izjave.

Lokalne kineske novine iznele su teorije o povezanosti Darijinog nestanka sa špijunažom, ali ništa nije dokazano. Misterija njenog nestanka ostaje nerazjašnjena, a porodica i dalje traži odgovore.

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso/Alo/Prenela PV,)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.