3 LJUBAVNICE NAPISALE OTVORENA PISMA ŽENAMA SVOJIH LJUBAVNIKA: "Ispunjavam mu ovaj fetiš za koji žena neće ni da.."
Evo o čemu se radi..., Foto: Printscreen

auu

3 LJUBAVNICE NAPISALE OTVORENA PISMA ŽENAMA SVOJIH LJUBAVNIKA: "Ispunjavam mu ovaj fetiš za koji žena neće ni da.."

Ko bolje poznaje muškarca - ljubavnica ili žena? Šta muškarci pričaju o svojim suprugama ženama sa kojima imaju aferu? Kako preljube počinju i zašto? Odgovore na ova pitanja otkrivaju tri ljubavnice

Objavljeno:

Jedna žena, čiji je otac deceniju imao tajnu ljubavnicu, želela je da dobije odgovore na ova pitanja. Tako je pronašla tri ljubavnice, spremne da razotkriju neke stvari o sveprisutnim aferama.

Serijska ljubavnica, profesionalna ljubavnica i žena koja nije htela da se zaljubi napisale su otvorena pisma ženama svojih ljubavnika. Evo šta u njima piše...

Kejt (45)

- Ovo mi nije prva afera već četvrta. Prva je bila s mojim ličnim trenerom. Bila sam u braku godinu dana i shvatila sam da moj muž ne želi intimne odnose kakve sam ja želela - priznaje Kejt i dodaje da su pred njom bile dve opcije - rastati se ili taj deo zadovoljiti negde drugde.

- Ovo mi nije prva afera već četvrta
- Ovo mi nije prva afera već četvrtafoto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

- Druga afera dogodila se oko godinu dana kasnije. Kolega s posla (ne preporučujem, na kraju se zeznuo i ljudi primećuju više nego što mislite). Treća je bila s tipom kojeg sam upoznala u pabu. Četvrti je vaš muž - ispričala je.

- Odolevao je neko vreme, ali ja sam uporna i privlačna. Na kraju noći pitala sam ga da li bi imao aferu sa mnom. Rekao je ne, ali je uzeo moj broj - navodi Kejt.

Stvar je muškog ega

Kejt kaže da je stvar u tome da muškarci ne mogu da shvate kada se žena ponaša kao muškarac.

- Ne moraš da se brineš, ne želim ga za sebe. Uvek mi na kraju dosade. To je čisto nagonski s moje strane, ali čini se da nikad nije s njihove. Muškarci ne mogu da se nose s tim kad žena radi muške stvari: na primer, imati aferu samo zbog fizičkog zadovoljstva. U početku im se sviđa, ali žele da se zaljubite u njih - poručuje.

- Ne znam zašto muškarci ne mogu da razgovaraju sa svojim ženama. Čini se da su sposobni samo da pričaju o tome ko će pokupiti mleko s osobom koju tvrde da vole - zaključila je Kejt.

Dejsi, poznata kao Mistress Envy (34)

- Većina muškaraca me traži jer imaju fetiš za koji njihove žene ne žele ni da čuju. U mnogim slučajevima jednostavno vole uzbuđenje što me vide. Ja nisam njihova žena, ja sam njihova uzbudljiva tajna. Puni su iščekivanja kad me posete. Nemaju pojma šta bih sledeće mogla da uradim - kaže Dejsi.

Dejsi, poznata kao Mistress Envy (34)
Dejsi, poznata kao Mistress Envy (34)foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

- Ja sam suprotna dinamika od one koju imaju kod kuće. To je opojna kombinacija bega od stvarnosti i uzbuđenja uz besramno istraživanje se*sualnosti - nastavila je.

Tera ih da se poklonima iskupe svojim ženama

Dejsi voli to što radi i kaže da je odlična u svom poslu. Njeni klijenti su joj toliko podređeni da slušaju sve što im kaže. Ona navodi da ih tera da kupuju ženama poklone i rade kućne poslove kako bi se oslobodili osećaja krivice.

Emili (38)

- Prvo što bih ti rekla je "oprosti mi". Nisam nameravala da se zaljubim u tvog muža, a ni on nije planirao da se zaljubi u mene - priča Emili.

Kako navodi, upoznala ga je dok je bila s prijateljicama u pabu na proslavi rođendana. Zatim su se jednog jutra slučajno sreli u kafiću i shvatili da rade jedno blizu drugog.

- To je trenutak kada je trebalo da započnemo razgovor o svojim supružnicima, kako bismo jasno stvili do znanja da nema ničega osim prijateljskog ćaskanja. Ali nismo. Ignorisali smo burme na prstima omotanim oko šolje kafe dok smo se potajno gledali u oči - priznaje Emili.

Poziv koji je sve promenio

- Pozvao me je na piće posle posla i alkohol je otopio ono malo odbrane koja je ostala. Poljubili smo se u sporednoj ulici, bio je to najbolji trenutak koji sam doživela. To je bilo pre dve godine - izjavila je.

Poziv koji je sve promenio
Poziv koji je sve promeniofoto: Printscreen/ Youtube/ SHOWTIME

- On je čovek koji ne zna kako je sebe doveo u tu situaciju. Ne znam da li želi da te ostavi ili će ikada - iskreno priznaje Emili.

- Sledila sam te jednom. Privlačna si, izgledaš srećno i shvatam zašto ne želi da te ostavi. Ali ja želim da te ostavi - poručila je.

Emili voli svog muža i mada on sluti da se nešto događa, veruje joj kad mu kaže da nema aferu.

- Afera čini najnesebičniju osobu najsebičnijim bićem na svetu. Znaš da je pogrešno ono što radiš, ali ipak nastavljaš. Moje dete ima deset godina, starije je od tvog. Svaki put kad mu pogledam u lice osećam se posramljeno i preplavljeno iznenađenjem što mogu svoje potrebe da stavim ispred njegovih. Ja sam loša majka, a to je još gore nego biti loša žena - piše DailyMail.

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.