VIRALNA PRIČA O PRIJATELJSTVU KOJA TERA SUZE NA OČI: Plakaćete tri dana kad vidite kako se ovi mališani vole
Dva najbolja prijatelja, Foto: Preentscreen / Tik Tok / remmersthefrenchie

VIDEO

VIRALNA PRIČA O PRIJATELJSTVU KOJA TERA SUZE NA OČI: Plakaćete tri dana kad vidite kako se ovi mališani vole

Dirljiv trenutak susreta koji je osvojio internet

Objavljeno:

Ponekad, susret sa posebnom osobom može promeniti čitav svet. Za francuskog buldoga Remi, ta posebna osoba je njen novorođeni prijatelj za celi život. Od prvog trenutka kada su se sreli, Remi je znala da će ga čuvati i voleti zauvek.

Prvi susret koji menja sve

U simpatičnom videu koji je podelio @remmersthefrenchie, Remi upoznaje svog novog prijatelja i momentalno se zaljubljuje. Spremite se da se i vi zaljubite u ovu predivnu priču o prijateljstvu!

„Ovo je trenutak kada se sve promenilo za Remi“, stoji u natpisu, dok Remi prvi put njuška i istražuje svog novog prijatelja. Dok kamera beleži dirljivi susret, Remi shvata da je njen mali čovek napokon stigao i da će biti njen zauvek.

Radoznalost i ljubav na prvi pogled

Usred snimka, Remi iznenada shvata važnost trenutka. Njene oči se šire od oduševljenja, a pogledom traži potvrdu od mame i kao da kaže: "Ovo je moj najbolji prijatelj!" Odlučna da bolje upozna svog novog prijatelja, Remi skače blizu mame s bebom da je dobro iznjuška i poljubi. Ljubav je očigledna, a srca mnogih pratilaca su bila dirnuta ovim čarobnim trenutkom.

Jedan od komentara glasi: "Zašto plačem? Ovo je tako dragoceno", da drugi dodaje: "Video je bio veoma sladak. Izgleda da tvoj francuski buldog zna koliko je ova malo stvorenjce na sofi važno."

Ovo je početak prelepog prijateljstva. Sigurni smo da će Remi čuvati svog prijatelja do kraja svojih dana. Ali da li su svi francuski buldozi poput Remija?

Ovo je tako dragoceno
Ovo je tako dragocenofoto: Profimedia

Remi je možda savršen primer temperamenta buldoga, ali šta čini francuske buldoge tako posebnim? Prema Američkom kinološkom klubu, francuski buldozi su bistri, ljubazni i šarmantni, što ih čini idealnim ljubimcima za samce ili porodice.

Ovi psi su takođe neverovatno prilagodljivi i zahtevaju malo vežbanja, što ih čini savršenim izborom za one koji žive u manjim stambenim prostorima, kao što su stanovi.

Francuski buldozi imaju jak karakter, pa su pravilna obuka i socijalizacija ključne. Iako mogu biti tvrdoglavi, ovi psi su veoma odani i žele da njihovi vlasnici budu ponosni na njih. Oni su rasa koja ne zahteva puno održavanja i koja će zaštititi svoju porodicu svom snagom.

Remi misli da je osvojila džekpot sa svojim prijateljem, ali mi mislimo da je i on dobio predivnu prijateljicu. Kakav sjajan par!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.