TUŽILA SAM SVOJU NAJBOLJU DRUGARICU NJENOM MUŽU: Sada zna da ga vara, a ono što je usledilo će vas prestraviti
Auu, čoveče, Foto: Profimedia

jezivo

TUŽILA SAM SVOJU NAJBOLJU DRUGARICU NJENOM MUŽU: Sada zna da ga vara, a ono što je usledilo će vas prestraviti

Žena se posvađala sa svojom prijateljicom nakon što je njenom suprugu otkrila da ga žena vara. I opet bi to učinila jer bi ona to na njegovom mestu htela da zna

Objavljeno:

Otkriti da vaša prijateljica čuva tajnu može biti teško, naročito ako je to činjenica da vara svog muža. Iako bismo i u tim trenucima želeli da podržimo svoje prijatelje, ponekad to može zaista biti previše.

U takvoj situaciji našla se i jedna anonima žena kojoj je najbolja prijateljica priznala da vara muža – a onda je ona to odlučila sve reći njenom mužu.

Naime, 25-godišnjakinja je objasnila da je njena najbolja prijateljica – kojoj je dala lažno ime Medi – udata za muškarca već godinu dana, no pre toga je imala još dva braka.

Medi ima decu s oba svoja bivša muža i stoga je u kontaktu s njima zbog zajedničkog roditeljstva. Međutim, odnedavno provodi više vremena s jednom od bivših muževa te je naterala svog sadašnjeg supruga Aleksa da više pazi na decu.

Prevara
foto: Profimedia

Kako je objavila na Redditu, žena je rekla da je pitala Medi spava li s tim bivšim, ona je to poricala, sve do nekoliko nedelja kasnije kada je konačno priznala da ipak spava s njim.

- Prijateljica mi je rekla da se, iako ga vara, se ne želi razvesti od Aleksa te da namerava nastaviti ovako - rekla je.

Na kraju je žena rekla Aleksu da mu supruga spava s bivšim, ali nakon što ju je on to nju pitao jer je nešto posumnjao. Ona je njena prijateljica i pretpostavio je da sve zna, a sada je preljubnica ljuta na sve njih.

Medi je nakon svega blokirala prijateljicu na svim društvenim mrežama.

No, prijateljici nije žao, smatra da muž treba znati istinu.

Ljudi su u komentarima pohvalili ženu zbog njene iskrenosti, jer su rekli da je Aleksu učinila uslugu time što mu je dala do znanja da ga žena vara.

Bonus video:

20:22

CENTRALNI DNEVNIK 03.08.2024

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.