Staro verovanje nalaže da stavite novčanicu baš ovde i novac će se lepiti za vas: Zaboravićete na besparicu odmah
Foto: Profimedia

verovanje

Staro verovanje nalaže da stavite novčanicu baš ovde i novac će se lepiti za vas: Zaboravićete na besparicu odmah

Njihovo postavljanje ili promena mogu da dovedu do dramatičnih poboljšanja, kao i da optimizuju energiju koja protiče kroz prostor

Objavljeno: 19:43h

Svi znaju ili su bar čuli za feng šui, ali dok mnogi razmišljaju o rasporedu prostorija i nameštaja koje nije baš tako lako menjati, većina nije sigurna kako utiču dekorativni komadi pokućstva.

Da podsetimo, feng šui ima pet elemenata, to su: Voda, Zemlja, Vatra, Drvo i Metal, a svaki od njih pojačava neku vrstu energije. Kad je u pitanju novac, za njega se najčešće vezuje element Vode pa zato svi koji žele da održe njegov tok ili ga ojačaju treba da na samom ulazu u dom postave itison ili tepih u plavičastim nijansama,kako nalaže ovo verovanje. Ako to nije moguće, dobro je da bar prostirka na sebi ima detalje u plavoj ili zelenoj boji.

Ako imate finansijskih problema i osećate da je tu energija „zablokirana“, potreban vam je tepih crvenkastih i braon tonova, jer ova kombinacija može da stvori „zapaljivu“ smešu koja će otvoriti blokade.

Ljubav, Novac
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Najveću grešku prave oni vlasnici poslovnog prostora koji se odluče da plate pravljenje otirača sa imenom firme na njemu. Isto važi i za itison na ulazu. Nipošto nemojte to raditi, kažu feng šui majstori. Time dozvoljavate da se po vašem poslovnom ugledu „gazi“, ističu oni, a bolje je da od ulaza vodi neki dezen koji podseća na stazu, kojim partneri, klijenti ili kupci prirodno dolaze do vas.

Ako niste u mogućnosti da menjate podne prostirke u skorije vreme, poslužite se malim trikom koji se koristi kao „feng šui lek“. Nabavite komad osušene alge ili mahovine i postavite ga ispod tepiha. Ovim privlačite sreću i bogatstvo u dom. Za razliku od suvog cveća koje mnogi ponekad beskorisno gomilaju i samo time stvaraju nered pun prašine, što feng šui zabranjuje, ovaj detalj iz prirode sa specijalnom namenom deluje kao sredstvo za pojačanje energije tepiha koje ne možemo promeniti.

Bonus video:

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/krstarica/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.