KADA SE VRATILA SA MORA DOŽIVELA HOROR: Ovo je visilo iz njene rerne, a tek da čujete od čega je - pozliće vam
Auu, šta je ovo?, Foto: Printscreen / Reddit / Go to CleaningTips r/CleaningTips

VIDEO

KADA SE VRATILA SA MORA DOŽIVELA HOROR: Ovo je visilo iz njene rerne, a tek da čujete od čega je - pozliće vam

Da, i ovo može da se desi

Objavljeno:

Povratak kući nakon dugo očekivanog odmora obično donosi prijatne uspomene i opušteno raspoloženje. Međutim, za jednu ženu, taj povratak se pretvorio u pravu noćnu moru.

Nakon 17 dana odsustva, umesto uobičajenog raspakiranja kofera i sređivanja veša, dočekao ju je prizor koji je mogao da se nađe u scenariju horor filma. Otvorivši rernu u svojoj kuhinji, žena je ostala zapanjena pred prizorom koji je zatekla.

Unutrašnjost rerne bila je prekrivena nečim što je na prvi pogled ličilo na ogromnu koloniju buđi. Zbunjena i zabrinuta, žena se obratila internet zajednici za savet:

"Ne mogu da verujem šta sam zatekla u rerni po povratku sa odmora. Pretpostavljam da je u pitanju buđ, ali ne razumem kako je to moguće. Da li je bezbedno da se upustim u čišćenje ovoga?"

Korisnici društvene mreže Reddit brzo su reagovali sa raznim predlozima. Dok su neki savetovali radikalno rešenje u vidu kupovine nove rerne, drugi su ponudili alternativno objašnjenje za neobičan prizor.

Nekoliko komentatora je sugerisalo da ono što je žena videla nije buđ, već posledica prisustva glodara u kući.

"Izgleda da je miš ili pacov oštetio izolaciju rerne", objasnio je jedan korisnik. Drugi su dodali da glodari često biraju rerne kao skrovište zbog topline i tame koje im pružaju.

Iako konačno rešenje ove neobične situacije nije poznato, sigurno je da je ovaj neprijatan incident bacio senku na inače prijatan povratak sa odmora.

Bonus video:

51:04

REDAKCIJA 01.08.2024. 2. DEO

(Espreso / 24 sedam / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.