SVE ŽENE SU GA ODBILE JER JE BIO OVAKAV, A SAD JE GLAVNI FRAJER U KRAJU: Uspeo je da smrša 116 kg i zaludeo ih sve
Kakva transformacija, Foto: Printscreen / Instagram/dangeloliftz

VIDEO

SVE ŽENE SU GA ODBILE JER JE BIO OVAKAV, A SAD JE GLAVNI FRAJER U KRAJU: Uspeo je da smrša 116 kg i zaludeo ih sve

Nakon što je smršao 116 kg, napravio je neverovatnu transformaciju i postao fitnes trener

Objavljeno:

Nije mogao da se zaljubi jer nije ni imao priliku da pokaže ko je. Žene su ga odbijale pre nego što bi započeo razgovor, a razlog je višak kilograma koji se godinama taložio. D'Anđelo Sevidž je odlučio da napravi najveću transformaciju u svom životu i uspeo je. Na Instagramu je pokazao kako je izgledao ceo proces mršavljenja - od muškarca koji se jedva kretao do muškarca koji je danas fitnes trener.

Imao je 194 kg, uspeo je da smrša neverovatnih 116 kg i sada ima 78 kg. D'Anđelo sada redovno objavljuje snimke iz teretane na kojima se vidi kako vežba. Njegova transformacija doprinela je i popularnosti, zbog čega je broj ljudi koji ga prati na Instagramu naglo porastao. Mnogi ne mogu da veruju da je ovakva promena moguća.

"Sada izgledaš odlično, ovo je neverovatan rezultat", "Nisu obraćali pažnju na tebe, a sada te svi vole", "Čestitam, neverovatna transformacija", "Ovo je za svaku pohvalu", "Obožavam tvoj trud", "Treba da budeš ponosan na sebe", "Dobro izgledaš, nadam se da si slobodan", pisale su žene širom sveta.

Pogledajte kako izgleda sada:

Bonus video:

47:38

REDAKCIJA 30.07.2024. 3. DEO

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.