Kineskinja preminula u prenosu uživo: Prejedala se dok su je drugi gledali i tragično skončala, nažalost nije prva
Influenserka preminula od prejedanja, Foto: Printscreen TikTok/ Dexerto

pažnja

Kineskinja preminula u prenosu uživo: Prejedala se dok su je drugi gledali i tragično skončala, nažalost nije prva

Pre nje umro je i vloger koji je jeo stonoge i guštere

Objavljeno: 15:26h

Pan Ksijaoting, kineska influenserka, izgubila je život zbog prekomernog konzumiranja hrane, prema izveštajima lokalnih medija. Godinama se bavila takozvanim mukbangom (jedenje pred publikom koja to novčano nagrađuje).

Devojka od 24 godine se snimala uživo dok jede ogromne količine hrane (uglavnom nezdrave). Mediji navode da je bila poznata po izazovima u kojima bi jela 10 sati u kontinuitetu. Navodno je mogla da pojede i do 10 kilograma hrane u jednom obroku. Uprkos stalnim upozorenjima svojih roditelja i prijatelja, Pan nije odustajala od unošenja enormnih količina hrane.

Prema navodima, prekomerno jedenje tokom njenog poslednjeg uživo javljanja dovelo je do smrtnog ishoda. Obdukcija je pokazala da joj je želudac bio "deformisan" i da je sadržao nesvarenu hranu.

Smrt influenserke izazvala je zabrinutost na društvenim mrežama. Mnogi sada preispituju potrebu za izvođenjem ovakvih izazova. "Nikada neću razumeti zašto bi neko želeo da gleda nekoga kako jede", jedan je od komentara.

Nedavno preminuo influenser koji je jeo stonoge i guštere

Nedavno se u Kini dogodio još jedan neobičan slučaj. Influenser i vloger koji je objavljivao pod profilom Sun izgubio je život nakon što je navodno pojeo žive stonoge i guštere tokom uživo prenosa. Muškarac od 35 godina iz istočne Kine snimao se uživo kako pije velike količine alkohola i jede stonoge, guštere i brašnaste crve.

Dva dana nakon prenosa u kojem je jeo stonoge i guštere policija ga je pronašla bez svesti u njegovoj sobi, a njegov računar je i dalje prenosio uživo.

Sunovi video snimci su odmah uklonjeni sa DouYu platforme, a policija nije objasnila o kakvim vrstama guštera i stonoga je reč i još uvek istražuje uzrok njegove smrti.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.