STAVILA KREMU ZA SUNČANJE, ALI JE IPAK DOBILA JEZIVE OPEKOTINE: Devojka otkrila šta je pošlo po zlu
Izgorela na suncu, Foto: Printscreen TikTok/czechprincesss

video

STAVILA KREMU ZA SUNČANJE, ALI JE IPAK DOBILA JEZIVE OPEKOTINE: Devojka otkrila šta je pošlo po zlu

Stefani je na svom TikTok nalogu objavila video u kom je pokazala opetine koje je dobila posle samo jednog sunčanja

Objavljeno: 10:58h

Čim dođe leto gotovo svuda možete da vidite reklame i pročitate tekstove o tome koliko je zaštita od sunca važna. Pored toga što odećom treba da se zaštitimo od sunčevih zraka neophodno je da nanosimo i kremu sa zaštitnim faktorom i da se izlažemo suncu što je manje moguće. I pored apela, mnogi se izlažu suncu kako bi pocrneli i imali što lepšu letnju boju.

Međutim, gde je sunce, tu su nažalost i opekotine, a svake godine imamo po nekoliko primera onih ekstremnih opekotina koje svima treba da nam budu opomena.

Stefani je na svom TikTok nalogu objavila video u kom je pokazala opetine koje je dobila posle samo jednog sunčanja, čak iako je stavila kremu za zaštitu.

@czechprincesss If this doesn’t get me a sponsorship with @SHISEIDO, I dont know what will… #fyp #foryoupage #shiseido #sunscreen #sunburn ♬ original sound - Stephanie Ella

Naime, kako je navela, koristila je kremu za zaštitu od sunca, ali je nije ravnomerno nanela po leđima, a to je rezultirano opekotinama u obliku štrafta.

"Razmišljam, kako se ovo desilo? Želim da vam preporučim jednu od najboljih krema za sunčanje. Ona dolazi u roler pakovanju, jednostavna je za korišćenje ali, budite sigurni da ste je dobro naneli," kada je to rekla, okrenula se i pokazala leđa.

Ona je takođe objasnila da joj je kremu nanosio prijatelj, kojem je zaboravila da kaže da treba i da je razmaže, a ne samo prevuče aplikatorom.

Mnogi su u komentarima istakli da je ova krema samo za lice i dekolte.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.