OPTUŽIO JE DA SPAVA SA ROĐENIM OCEM I TRAŽIO TEST OČINSTVA: Razlog koji ga je naveo je strašan, sumnja ne prestaje
Jedna žena se osećala neverovatno povređenom nakon što ju je suprug optužio za varanje, Foto: Profimedia

morate znati

OPTUŽIO JE DA SPAVA SA ROĐENIM OCEM I TRAŽIO TEST OČINSTVA: Razlog koji ga je naveo je strašan, sumnja ne prestaje

Ona se nije nadala da će njen muž napraviti ovakvu pometnju

Objavljeno:

Jedna žena se osećala neverovatno povređenom nakon što ju je suprug optužio za varanje - i zahtevao da uradi test očinstva kako bi dokazala da je on otac njihovog deteta.

Par je zajedno četiri godine - a kada su nedavno dobili svoje prvo dete, bilo je sve samo ne blaženstvo. Objašnjavajući priču na Reditu, anonimna žena je rekla da je njen suprug (29) bio "hladan i distanciran" nakon što im se rodio sin.

Odbijao je da drži dete i nije želeo supruzi (25) da pokaže nimalo ljubavi. A pre nekoliko nedelja shvatila je zašto se ponaša tako čudno - sumnjao je da mu sin nije biološko dete i želeo je test očinstva.

"Bila sam uzrujana, ali sam ga poslušala", napisala je na forumu.

- Bila sam uzrujana, ali sam ga poslušala', napisala je na forumu
- Bila sam uzrujana, ali sam ga poslušala", napisala je na forumufoto: Profimedia

Prema rečima anonimne žene, njen sin je belac, dok je ona "mešane rase, ali mnogi misle da je belkinja". Odrasla je s usvojiteljima - njena biološka majka bila je belkinja, a biološki otac Inuit, deo domorodačkog naroda severne Kanade i delova Grenlanda i Aljaske. Sa biološkim ocem se povezala i sada su često u kontaktu.

Kad joj se rodio sin, ona je "plakala" jer je shvatila da joj sin jako liči na njenog oca.

"Ima tamniju kožu od mog muža i mene, ali ima oči i nos mog muža. On je otac, kao što sam i znala da jeste. Rekla sam mu da sam najbolji primer da ne izgledam kao moj biološki otac i da je idi*t jer sugeriše da ga varam", napisala je.

Ali suprug je otišao korak dalje - i počeo da je optužuje za nešto strašno.

"On je uzvratio: 'Pa kako da znam da je čovek kog dovodiš okolo zapravo tvoj tata, a ne partner u aferi?' Da, insinuirao je da sam lagala da mi je tata i da sam spavala s njim", dodala je.

Razumljivo, žena je uzvratila, ali sada kaže da žali što je to rekla.

Uprkos obećanju da će ostaviti tu temu iza sebe, rekla mu je:

"Pa pozdravi 'Sarinu' u moje ime" – ženu s kojom je njen suprug imao aferu pre dve godine.

"Prekinuo je to i pomirili smo se, ali osećam se kao da je bilo stvarno bezobrazno od njega što me optužio za varanje kad je on bio taj koji je varao", rekla je.

Razumljivo, žena je uzvratila, ali sada kaže da žali što je to rekla
Razumljivo, žena je uzvratila, ali sada kaže da žali što je to reklafoto: Profimedia

Suprug je bio uznemiren i nazvao ju je groznom jer je to spomenula – i sada ne razgovaraju... Razmišlja o razvodu, ali se takođe oseća krivom jer smatra da su njene reči bile "bolne i nepotrebne".

Nije iznenađujuće da su ostali korisnici foruma bili ogorčeni situacijom, a mnogi su njenog supruga nazvali "licemerom".

Jedna osoba je napisala: "Kako je nešto što ste vi spomenuli, a to je nešto što se zapravo dogodilo, gore od njega koji je implicirao da je vaš otac bio vaš partner u vezi i možda otac njegovog deteta? To je odvratno. Nisam sigurna da bih mu se mogla vratiti nakon toga."

Dok su drugi sugerisali da se možda tako ponaša kako bi sakrio sopstvenu krivicu.

Neko treći je dodao: "Iskreno, zvuči kao da možda ponovo vara s obzirom na činjenicu da je došao na tako bezobzirnu ideju da ga žena vara, on potpuno provocira i ne mislim da on provocira svoju prošlu neveru, već sadašnju!"

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso / Srbija danas / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.