ČOVEK OTKRIO KAKO IZGLEDA 11 DANA NA NUDISTIČKOM KRUZERU: Postoje STROGA PRAVILA, bitno je da kada je neko NAG...
iskustvo sa nudističkog druzera, Foto: Profimedia

5 PRAVILA KOJE NIKO NE SME DA KRŠI

ČOVEK OTKRIO KAKO IZGLEDA 11 DANA NA NUDISTIČKOM KRUZERU: Postoje STROGA PRAVILA, bitno je da kada je neko NAG...

Upoređuju ih sa svingerima i misle da se tamo odvijaju razne bludne rade, međutim, isksutvo ovog čoveka je drugačije

Objavljeno:

Pored nudističkih plaža, postoje i nudistički kruzeri, a jedan će isploviti u februaru naredne godine, kada će nudisti putovati 11 dana od Majamija do Kariba.

"Kao i uvek, zadovoljstvo nam je da vam pružimo luksuz izbora onoga što nećete nositi na ovom putovanju", reči su organizatori koji se tim poslom bave biše od 30 godina.

Stroga pravila

Uprkos ustaljenom mišljenju da gosti na kruzeru mogu opušteno da hodaju goli unaokolo i rade šta žele, situacija je nešto drugačija te postoje pravila kojih svi trebaju da se pridržavaju.

Gosti moraju da nose odeću dok su u restoranu unutar broda, ali zato napolju postoje stolovi za kojima smeju da budu goli.

  • U nekim delovima kruzera moraju da sede na peškiru.
  • Nema diranja u javnim delovima broda.
  • Na pristaništu za kruzere niko ne sme da vidi njihovu golotinju.
  • Zabranjeno je nošenje fetiš odeće.
  • Zabranjeno je slikanje i snimanje bez pristanka.
orgije
foto: YOUTUBE/WEIRD STORIES

Većina misli da su svingeri

Radnica na nudističkom krstarenju Kejt Vajtmir izjavila je da, iako je u pitanju nudističko krstarenje, u njemu nema ništa erotično.

"Za nas ovo nije ništa seksualno. Ništa čega bismo trebali da se stidimo. Smisao nudizma je da ostavite po strani osuđivanje drugih. Kad je neko go, ne znaš da li je bogat ili siromašan. Morate da razgovarate s tom osobom kako biste saznali ko je ona zapravo, a naši putnici razvijaju divna prijateljstva", tvrdi Kejt.

Ipak, iako mnogi misle da su gosti na nudističkom kruzeru svingeri, oni često ističu da to nije istina i da su to puke predrasude.

Pozitivna iskustva

O nudističkom krstarenju su se mnogi oglasili i na Redditu, a 61-godišnji muškarac koji je isprobao ovaj način putovanja sa svojom suprugom, prisetio se da su na kruzeru svi radnici bili obučeni osim muškarca i žene koji su nastupili u okviru pozorišta. Što se tiče prednosti nudističkog kruzera, kako kaže jedan čovek na Redditu, velika je beneficija ta što putujete s malo prtljaga.

S obzirom na to da je postoji pravilo da nema fotkanja i snimanja, ne morate da se brinete da će vaše fotografije završiti u javnosti, već se možete u potpunosti opustiti i biti svoji, a kako kažu korisnici društvene mreže, na ovakvo krstarenje se najviše odlučuju starije osobe i parovi, a mladih je vrlo malo. Najviše ima Amerikanaca, ali i Evropljana i Australijanaca.

Bonus video:

01:24

Kruzer u Kataru na kojem ne postoje pravila

(Espreso/T.M./Zenablic/Marija Brčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.