PODELILA FOTOGRAFIJU OCA IZ MLADOSTI I POSTALA VIRALNI HIT: Brutalno izgleda, PADAJU VILICE kakva je frajerčina
Roditelj koji je izgubio mladost, Foto: Printscreen/Instagram/ambycezem

VIDEO

PODELILA FOTOGRAFIJU OCA IZ MLADOSTI I POSTALA VIRALNI HIT: Brutalno izgleda, PADAJU VILICE kakva je frajerčina

Rekao je kako je odbijao mnoge devojke kao momak, a izgleda da je bio u pravu

Objavljeno:

TikTokom i Instagramom kruži već duže vreme trend pokazivanja roditelja kako su izgledali u mladosti. Uz poznate stihove velikog Madoninog hita "Material girl" u snimku se pojavljuju roditelji kako izgledaju danas i zbog čega su "odbijali druge" u svojoj mladosti.

Iako ih mnogi znaju kako sada izgledaju i nemaju predstavu kakvi su bili kao momci i devojke, njihova deca su odlučila da pokažu ljudima kakvi su bili kada su bili njihovih godina.

Embi Icem je objavila na Instagramu simpatičan snimak sredovečnog čoveka, prateći ovaj trend i pokazujući kakav je dasa bio kao mlad. Iako nije poznato da li su u nekom srodstvu, mlada žena je u opisu objave tagovala devojku pod imenom Sofija Kauderer napisavši " Da se vratimo unazad? Tvoj tata je i dalje neverovatan čovek", aludirajući time da je reč o njenom ocu. Video pokazuje čoveka koji nazdravlja čašom vina dok se u pozadini smenjuju fotografije njega kao atraktivnog momka.

Snimak je sakupio preko pola miliona sviđanja, a većina se složila da je sigurno bio veliki srcolomac ako je suditi po fotografijama na kojima pozira poput manekena ili glumca a krasi i stranice nekog časopisa.

- Tata je bio ubica.

- Sada želim da vidim tvoju mamu!

- Tvoj tata je odbijao i žene i muškarce, istina!

- Znači tvoj tata je bio svaki model u modnim časopisima?

- I verujte mi...žene njegovih godina i dalje ga gledaju - bili su neki od komentara.

Mnogi su se našalili da on definitivno nije lagao kada je rekao da je odbio mnoge dame, jer izgleda fantastično. Korisnice mreže bile su oduševljene njime složivši se da je i njegova supruga sigurno jednako lepa čim je uspela da smuva tako atraktivnog muškarca.

Po fotografijama koje je devojka podelila, mnogi su shvatili da je reč o čoveku koji je bio nekadašnji model, što znači da je i te kako bio popularan među ženama i da su se one otimale za njega.

Bonus video:

06:56

STARS EP 334

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.