"DOK SA NA POSLU ŽENA SPAVA SA DRUGIMA": Predložila mu je JEDNU STAR, a on vrisnuo od SREĆE - čega sve ima (FOTO)
Met (36) je izlazio sa svojom devojkom Zoi (31), Foto: Printscreen / YouTube/Love Don't Judge

JEZIVO

"DOK SA NA POSLU ŽENA SPAVA SA DRUGIMA": Predložila mu je JEDNU STAR, a on vrisnuo od SREĆE - čega sve ima (FOTO)

Intimne odnose sa drugim ljudima ne doživljavaju kao varanje

Objavljeno:

Momak koji je pristao da pusti svoju devojku da spava sa drugim muškarcima dok je on odsutan na poslu kaže da je "lep osećaj" znati da je njegovoj partnerki stalo - i on to ne smatra varanjem.

Met (36) je izlazio sa svojom devojkom Zoi (31) tek nekoliko meseci kada joj je predložio da spava sa drugim muškarcima, i dok bi taj zahtev izazvao napetost u većini veza, Met je insistirao da zapravo postoji više poverenja između njih dvoje nego pre te prakse.

Takođe, je tvrdio da se ne oseća izostavljenim kada se njegova devojka upoznaje sa drugim muškarcima, jer je uvek otvorena u vezi sa statusom svoje veze i čak šalje slike i videe Metu. Govoreći na Jutjubu za emisiji Ljubavi ne sudi (Love don t judge), Met je rekao o Zoi:

Met (36) je izlazio sa svojom devojkom Zoi (31) tek nekoliko meseci kada joj je predložio da spava sa drugim muškarcima
Met (36) je izlazio sa svojom devojkom Zoi (31) tek nekoliko meseci kada joj je predložio da spava sa drugim muškarcimafoto: Printscreen/ YouTube/Love Don't Judge

- Kada si pristala na to, bio sam zadovoljan. Bio sam prevaren pre, pa sam bio veoma srećan što sam otkrio nekoga ko neće da vara iza leđa. Poslala bi mi slike i videe. Na kraju sam bio umešan u to. Bilo je to kao moja sopstvena amaterska po*nografija.

Met je priznao da se ponekad oseća "ljubomorno" na druge muškarce sa kojima Zoi spava, ali on zapravo veruje da je ljubomora "lep osećaj" jer zna da će ona doći kući, piše Mirror.

Zoi spava sa drugim momcima kada njen ide na posao.

- Ne bih rekao da nikada nisam bio ljubomoran. To je prilično lep osećaj, iako je ljubomora. Jer na kraju dana znaš da se vraća kući meni - navodi on.

Bonus video:

00:48

Cunami nastup

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.