MISLILI DA JE POLUDEO, NIJE ZNAO GDE JE I ŠTA RADI: Onda su lekari otkrili da ima OPAKU BOLEST koja je NAPALA MOZAK
Sem sa porodicom, Foto: Printscreen Facebook/Sam Bravo Hibberd

užas

MISLILI DA JE POLUDEO, NIJE ZNAO GDE JE I ŠTA RADI: Onda su lekari otkrili da ima OPAKU BOLEST koja je NAPALA MOZAK

Sem Bravo-Hiberd (34) se ponašao kao doktor Džekil i mister Hajd, niko nije znao šta se dešava sa njim

Objavljeno:

Nakon rođenja trećeg deteta Sem je počeo da dobija napade konfuzije uz učestale, i veoma bolne glavobolje. Lekari su na početku ignorisali njegove simptome, i smatrali su da su posledica nedostatka sna, posle rođenja ćerkice, navodi The Sun.

Prvi simptomi su se pojavili godinu dana pre nego što je Semu postavljena dijagnoza.

- Nešto se promenilo u njemu, on više nije bio isti čovek. Imali smo srećan brak, ali iznenada se sve promenilo, a ja nisam znala zašto. To je bilo kao da živim sa doktorom Džekilom i mister Hajdom, jednog dana bi mi pričao koliko me voli, da bi narednog dana uradio nešto potpuno suprotno. Počeo je da zaboravlja stvari. Ne samo da nije pamtio sitnice, već i čitave dane. Zbog toga smo imali ogroman problem, jer on nije shvatao šta se sve događalo oko njega. On se čak šalio na račun toga što mu se promenio naglasak i smeh, a kad bolje razmislim, to su sve bili znakovi tumora u njegovoj glavi. Stvari su bile toliko loše da sam u martu 2023. dok sam bila trudna, podnela zahtev za razvod braka - ispričala je Semova supruga Moris.

Mozak
foto: dani 3315 / Panthermedia / Profimedia

Sem i Moris su ipak uspeli da spasu svoj brak, a li stvari su se naglo pogoršale samo dve nedelje nakon što su dobili ćerku Aleksandriju.

- Na početku, glavobolje su trajale nekoliko minuta, ali su potom bile praćene metalnim ukusom u ustima što je znak napada. Kada je Sem kolabirao dok je Aleksandriji menjao pelene, odvela sam ga u bolnicu. Rekli su mu da je samo umoran posle rođenja bebe, i dali su mu lekove za migrenu. Nisam bila zadovoljna dijagnozom i zakazala sam predgled magnetnom rezonancom.

- Istina je bila užasna, mnogo gora od bilo čega što smo mogli da očekujemo. Doktori su nam rekli da Sem ima veoma veliki tumor na mozgu. Čak i kada su mu lekari objasnili u kakvom je stanju Sem ih nije razumeo i milsio je da smo u bolnici jer se ja nisam osećala dobro. U to doba, tumor je bio previše veliki, pritiskao je desnu stranu mozga, i Sem je teško govorio i pomerao ruke i noge. Rekli su mu da ima najviše tri meseca života i da je operacija nemoguća - ispričala je Moris.

Porodica je pokušala sve što je moguće, da Semu "kupi" dragoceno vreme, vodili su ga kod drugih lekara, urađena mu je biopsija tokom koje je veličina tumora smanjena za 30 odsto, ali na žalost, agresivni tumor nije mogao da bude zaustavljen, i Sem je preminuo u februaru ove godine, pre nego što je mogao da počne sa eksperimentalnim tretmanom lečenja raka mozga.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.