DEJVID BEKAM IZGLEDA KAO BOG: Evo kakvo telo ima u 49. GODINI, trenira i gazi sve pred sobom - ZATEGNUT KO PRAĆKA
Dejvid Bekam vežba, Foto: Printscreen / Instagram / davidbeckham

trening

DEJVID BEKAM IZGLEDA KAO BOG: Evo kakvo telo ima u 49. GODINI, trenira i gazi sve pred sobom - ZATEGNUT KO PRAĆKA

Čuveni Dejvid Bekam je ovih dana u žiži javnosti zbog knjige Toma Bauela "Knjiga Bekamovih" u kojoj ovaj britanski novinar piše o navodnim aferama bivšeg fudbalera, koji je, kako autor tvrdi, bio bezbroj puta bio na ivici razvoda sa Viktorijom Bekamom.

Objavljeno: 16:23h

Novi - stari šokovi! Dok se uveliko bruji o tom štivu, Bekam na Instagarmu deli delić svog treninga i pokazuje da je u top formi, na pragu šeste decenije.

Dejvid Bekam je uz snimak sa treninga označio svog trenera Bobija Riča. I evo još jednog dokaza da je ovaj slavni Britanac u sjajnoj formi.

Dejvid Bekam godinama se profesionalno bavio fudbalom. Ne spada u grupu bivših sportista koji su u penziji zanemarili trening. I njegov primer je upravo to - treba vežbati u kontinuitetu i ne pristajati tako lako na izgovore.

Bekamu na ruku idu i godine bavljenja sporta, a rezultate toga nije odbacio već se posle odlaska iz sveta profesionalnog sporta ozbiljno posvetio svojoj formi.

Dejvid Bekam je uz snimak sa treninga označio svog trenera Bobija Riča
Dejvid Bekam je uz snimak sa treninga označio svog trenera Bobija Ričafoto: Printscreen / Instagram / davidbeckham

Bekam je i primer da muška atraktivnost može postati još izraženija sa godinama. krivac za to je i specifična rutina.

Pročitajte bombastične detelje o navodnim aferama Dejvida Bekama.

Bivši fudbaler je pre nekoliko godina za Into The Gloss otkrio da krade kreme od svoje supruge, britanske dizajnerke Viktorije Bekam.

"Oduvek sam znao kako želim da moja kosa izgleda, i sliične stvari, ali takođe sam iamo karijeru tokom koje sam igrao na terenu, moram sam da brinem o svojoj koži zbog toga, ali način na koji sam se brinuo bio je da ukradem ženine stvari, jer znam da ona ima najbolje kreme".

Bračni par Bekam koji ima sinove, Romea, Bruklina i Kruza i ćerku Harper, ispričao je prošle godine za Vogue kako se neguju. Izuzetno su im važni hidratacija kože, čišćenje i pilinzi - ovo poslednje koriste umereno. Savetovali su da treba pažljivo pročitati sadržaj preparata, a ne rukoviditi se "bučnim" sastojcima, preporučili su upotrebu retinola i obazrivo korišćenje novih tehnologija.

Bonus video:

01:41:20

PULS SRBIJE 24.06.2024

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.