"BILO JE JEZIVO, UMALO SE NISAM ONESVESTILA": Žena progovorila o PRVOM ODNOSU sa MUŠKARCEM IZ SNOVA, ima problem
Ilustracija, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

užas

"BILO JE JEZIVO, UMALO SE NISAM ONESVESTILA": Žena progovorila o PRVOM ODNOSU sa MUŠKARCEM IZ SNOVA, ima problem

Izlasci, upoznavanje i traženje novog partnera nikada nije lako

Objavljeno: 09:04h

A pronaći savršenu osobu je skoro nemoguće. Međutim, jedna Engleskinja je bila ubeđena da je našla pravog čoveka, ali na putu ka njenoj sreći se isprečila bizarna stvar.

- Upoznala sam divnog muškarca, izašli smo nekoliko puta, i zaista mi se svideo. Ali, kada smo prvi put vodili ljubav, sve je palo u vodu. On neprijatno miriše, i ne znam kako da mu to kažem, jer ne želim da ga uvredim. Što je najgore, kada je obučen, ništa se ne oseća, on je sasvom "normalan" čovek koji vodi računa o oblačenju - priča ona i nastavlja:

- Ovo je ogroman problem, jer smrad je ponekad neizdrživ i tera me na povraćanje! Iako je on sjajan čovek, nisam sigurna da mogu ovo još dugo da izdržim.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Žena je svoju priču objavila na internetu, i pristiglo je mnogo komentara. Jedni je savetuju da odmah raskine sa dečkom, dok joj drugi predlažu da čoveku da drugu šansu, jer možda rizikuje da ostane bez predivne romanse.

- Ok, odlučila sam da pokušam još jednom. To je zaista čudan i veoma jak miris. Nikada nisam imala ovakav problem. Ne znam kako da to opišem, kao neizdrživ smrad ustajalog znoja. Ne znam kako da mu to kažem, ili je on izgubljen slučaj koji ne želi nimalo da se potrudi, i bar se istušira pre izlaska. Osim toga, on je savršen muškarac i sjajno se slažemo - zaključila je Britanka.

Jedan od komentatora joj je predložio originalno rešenje problema: Predložite mu da se naredni put prvo istuširate pre intimnog odnosa, tako ćete bar biti sigurni da je čist!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.