OVOG GRKA SU SILOVALI SA 6 GODINA, A SA 9 JE IMAO ODNOSE SA MUŠKARCIMA KOJI SU OŽENJENI: Njegova ISPOVEST ledi krv
Tasos Ksijarhos, Foto: Printscren/Instagram/tasosxiarcho

PAŽNJA

OVOG GRKA SU SILOVALI SA 6 GODINA, A SA 9 JE IMAO ODNOSE SA MUŠKARCIMA KOJI SU OŽENJENI: Njegova ISPOVEST ledi krv

Tasos je priznao da je njegov otac zlostavljao njegovu majku i sestru, a onda je otkrio kako je izgledalo kada da mu je priznao da je gej.

Objavljeno:

Tasos Ksijarhos, poznati koreograf iz Grčke, nedavno je gostuvao u jednom podkastu gde je govorio o svojoj seksualnosti, odnosu sa roditeljima i traumatičnim životnim iskustvima. On je u toku razgovora otkrio da je bio silovan kada je imao samo šest godina.

"Prvi put sam imao seks kada sam imao 17 godina. Iako mislim da sam to uradio prvi put kada sam imao devet godina, a silovan sam bio kada sam imao šest godina", rekao je.

Kako kaže, u tim trenucima nije shvatao šta mu se dogodilo i mislio je da je to sasvim normalno.

"Kada ti starija osoba uradi nešto, a ti si dete, misliš da je to ispravno i da to treba da se uradi. Ali sigurno iznutra znamo šta je loše, a šta ne treba činiti. Osećao sam se uplašeno, pa sam znao da to nije u redu. Igrao sam se u komšiluku i prišao mi je klinac, koji je imao napravljenu kućicu, ubacio me unutra i desilo se šta god da se desilo. Pošto sam imao teško detinjstvo, ovo mi je izbrisano iz sećanja. Sa nekih 20 godina mi se to vratilo kao uspomena i setio sam se celog dođaja. Iz nekog razloga sam morao da doživim ovu stvar. Kod kuće sam doživljavao mnogo gore situacije, pa mi se nije tako činilo", bio je iskren.

O seksalnosti

Prema njegovim rečima, u toku života je bio i sa muškarcima i sa ženama, ali kao dete nikada nije imao nekoga s kim bi mogao da razgovara o svojoj seksualnosti,

"Sa devet godina sam imao neke kontakte sa drugim momcima i sada su ti momci možda oženjeni i imaju decu. Nazvaću ih potlačenim ljudima", rekao je on i dodao:

"Mislim da je generacija mog oca imala previše homoseksualaca. Kada ovi ljudi budu primorani da imaju porodicu i decu ili da imaju seks sa ženom jer moraju, kada prođu godine i vide da im nedostaje ono što zaista žele, iz njih će izaći nasilje. Zato u današnje vreme vidimo da mnogi oženjeni muškarci posle nekog vremena izmiču i postaju ne samo gej, već i strastveni gejevi. Moj otac je možda potisnuti homoseksualac, ali ja ne želim takav život. Sramota je ne živeti ono što želiš".

Teško detinjstvo

Tasos je priznao da je njegov otac zlostavljao njegovu majku i sestru, a onda je otkrio kako je izgledalo kada da mu je priznao da je gej.

"Kada sam napunio 18 godina, preselio sam se kod oca, jer sam želeo da vidim šta se i tamo dešava. Rekao sam svom ocu da sam gej i mora da je to bio prvi put u životu da sam video oči zamagljene prazninom. Taj dan je zbijao toliko šala, da me nije ni slušao, otišao sam i ostavio ga samog da pređe Golgotu, jer ova Golgota nije moja, nego njegova. Za mene je to sloboda", naglasio je on.

On je otkrio je da mu je deda rekao da je i on imao iskustvo sa muškarcem, kada je svojoj baki rekao da je gej.

"Rekao sam svojoj baki da sam gej i u tom trenutku je moj deda skočio i rekao: "Izlazio sam s tim i tim kad sam bio mlad". Moja baka je to znala naravno. Drago mi je što nisam moj deda i što mogu da živim slobodno", rekao je on.

Na kraju je govorio o pokušaju samoubistva i HIV-u na koji je pozitivan.

"Kada sam pokušao da se ubije,, bilo je jako loše za to vreme, ali je bilo i jako dobro, jer je za mene došlo iskupljenje. Uradio sam ono što sam sebi uradio, otišao sam da ozdravim i onda sam dobio sidu i ponovo sam pao. Ali , uspeo sam da budem živ", rekao je na kraju.

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.