BAHATI KOMŠIJA UZNEMIRAVAO KOMŠILUK ZVUKOM SKUPOG AUTOMOBILA: Svi mu zamerili, a on uradio OVO (VIDEO)
Komšuija u garaži, Foto: Printscreen/TikTok/andreaspoly

neverovatno

BAHATI KOMŠIJA UZNEMIRAVAO KOMŠILUK ZVUKOM SKUPOG AUTOMOBILA: Svi mu zamerili, a on uradio OVO (VIDEO)

Dobio je pismeno upozorenje od komšija i ozbiljno ga je shvatio

Objavljeno:

Živeti u komšiluku gde delite prostor poput garaže, dvorišta i drugih stvari sa komšijama, nekada može biti pravi izazov. Kolikogod se svako od nas trudio da bude "dobar komšija" zvuk kosilice, automobila ili bušilice narušava dnevni mir koji svi želimo.

Andreas Polihronis je TikToker kojeg prati 3,2 miliona ljudi. Budući da je vrlo uticajan i bogat ni u čemu ne oskudeva pa tako voli poput većine mladih da se lepo provodi i da vozi skupe automobile. On se u svom voznom parku može pohvaliti jednim ultraskupim automobilom i to Lamborginijem čija cena dostiže visinu od 300.000 dolara pa naviše. Iako on možda uživa u zvuku koji proizvodi ovaj skupoceni automobil - njegove komšije sigurno ne.

@andreaspoly Woukd you care if your neighbors said this?? #cars #comedy #lamborghini #skit ♬ Little Things - Adrian Berenguer

TikToker je podelio objavu njegovih komšija koji su se požalili na buku crnog lamba, ostavivši upozorenje u garaži.

- Crni Lambo: Ne možemo da spavamo! Tvoj auto je isuviše bučan - komšije - pisalo je na papiru.

Kako nije želeo da izgleda da se ne oglašava ovim povodom i da mu je svejedno šta komšije misle, momak je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i da se iskupi, odnosno poštedi svoje komšije bespotrebne buke i to ranom zorom.

Pokazao je da je dobar komšija

Kako je on napisao u svojoj objavi, da bi izbegao bes komšija odlučio je da ručno istera svoj skupi auto iz garaže kako ne bi stvarao buku i naljutio ostale u komšiluku. U šest ujutru on je strpljivo isterao crni Lamborgini, pokazavši time da je dobar komšija i da mu ništa nije teško.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.