MLADA IZAZVALA GNEV SRBA: Na svadbi poslužila ZRNEVLJE, a na svaki sto stavila OVE TABLETE - svi se iznervirali
Mlada krenula da jede, Foto: printscreen / Tik tok / thefitfatale

VIDEO

MLADA IZAZVALA GNEV SRBA: Na svadbi poslužila ZRNEVLJE, a na svaki sto stavila OVE TABLETE - svi se iznervirali

Zbog njenog poteza svatovi ostali gladni, a komentari ispod objavljenog videa ne prestaju da se nižu

Objavljeno:

Sezona svadbi je u punom jeku, a pored dobrog veselja, na ovim proslavama obično je zagarantovana i odlična hrana.

Međutim, to nije uvek slučaj, kao što su otkrili gosti na svadbi influenserke Sem Katler, koja je svojim neobičnim pravilima šokirala sve.

Sem je podelila jelovnik sa svoje svadbe, što je iznenadilo njene pratioce, a ni Srbi joj nisu ostali dužni u komentarima. Inače poznata po promovisanju mode i zdravog načina života, Sem je nedavno stupila u brak i podelila detalje sa svog glamuroznog venčanja sa pratiocima.

Venčanje je uključivalo prelepu venčanicu, besprekornu dekoraciju i pažljivo isplanirane detalje, predstavljajući jedan od najvažnijih trenutaka u njenom životu.

Iako je poznato da nijedna svadba ne prolazi bez bogate trpeze, kod Sem to nije bio slučaj. Na iznenađenje mnogih gostiju i onih koji su gledali snimak njenog venčanja, jelovnik je bio neuobičajeno skroman i drugačiji od onoga na šta smo navikli.

Gosti su se morali zadovoljiti zrnevljem, što je izazvalo bes među Srbima

Budući da njen način života zahteva posebnu pažnju prema ishrani, mlada je odlučila da na svom venčanju postupi u skladu s tim.

- Ovo je hrana koju sam jela kao mlada, s fokusom na zdravu ishranu bez mlečnih proizvoda i glutena - napisala je Sem uz video snimak na TikToku.

Kako je objasnila, dan je započela proteinskim smutijem, dok joj je kuma ponudila malo svoje salate sa žitaricama.

- Tokom priprema, imali smo veliki tanjir sa svežim povrćem - objasnila je Sem, dodajući da se nakon ceremonije počastila školjkama i specijalitetom od avokada. Gosti su prvo uživali u salati, zatim su im poslužene kuglice leda s limunom, a nakon toga je usledio losos sa povrćem.

Ono što je definitivno izazvalo najviše iznenađenja bili su sitni paketići tableta protiv nadutosti koji su se nalazili na svakom stolu.

Naravno, bilo je i slatkiša, ali bez šećera. Svadbena torta je bila čokoladna, bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sem je popila nekoliko čaša skupocenog šampanjca i to je bilo sve.

Svatovi su ostali gladni, zbunjeno gledajući u prazne tanjire

Nakon objave videa, komentari su većinski bili negativni.

"Ne mogu da verujem da neko živi na ovaj način. Da sam bila prisutna na tom venčanju, sigurno bih ostala gladna i svratila do Meka", "Je li ovo zaista stvarno? Kažite da je reč o simulaciji", "Zar nije mogla da preskoči samo jedan dan?", bili su samo neki od komentara koji su se pojavili.

Videi su brzo postali viralni, a nisu joj ostali dužni ni korisnici mreža iz Srbije, koji su istakli da na srpskoj svadbi gosti ne bi ostali gladni.

BONUS VIDEO:

00:15

Mlada najveselija na veselju

(Espreso / Srbija danas / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.