MATURANTI IZ BIJELJINE ZAOGRALI UZ POPULARAN SRPSKI HIT NA MATURSKOJ VEČERI: Ceo Balkan je pod utiskom, NEVEROVATNI
Maturanti igraju uz popularnu pesmu, Foto: music_cover_serbia / Instagram

svaka im čast

MATURANTI IZ BIJELJINE ZAOGRALI UZ POPULARAN SRPSKI HIT NA MATURSKOJ VEČERI: Ceo Balkan je pod utiskom, NEVEROVATNI

"Ludim letnjim plesom završili đačko doba"

Objavljeno:

Maturanti su u ovom delu godine, sasvim zasluženo u centru javnosti. Slavili su veliki datum u svom životu i veliku prekretnicu: završetak srednje škole i početak novog životnog razdoblja. A kada se slavi, red je i da se zaigra. Maturanti su birali svoje omiljene pesme ne bi li obeležili taj značajan momenat. Mladi iz BIjeljine odbrali su dobro poznatu numeru koja "tera na ples".

"Ludim letnjim plesom završili đačko doba", navodi se u opisu snimka koji prikazuje kako su maturnati iz ovog grada plesali uz čuvenu numeru "Ludi letnji ples".

Pesma odličnog rimta inspirativna je za koreografiju, a ples maturanata oduševio je mnoge na Instagramu gde komentarišu ovako: "Svaka čast današnoj omladini. Nekada smo u moje vreme bili na ples i igranke", "Ma bravo bre", "Kako je lepa mladost, srećni bili uvek i zauvek", "Bravo... moderno i neopterećeno", "Preelepo".

Pogledajte snimak sa mature koje su podigle pometnju. Pesmu "Ludi letnji ples" izveli su na Beoviziji 2006. u Beogradu Ognjen Amidžić, Marinko Madžgalj i Luis. Numera je u trenu osvojila publika. Mnogi su prognozirali da bi upravo ovaj hit, da je pobedio na pomenutom takmičenju, osvojio pobedu i na Evroviziji.

Najvažnije je da je pesma i dalje omiljena i veoma rado slušana.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.