MUŽ JOJ JE POSLE POROĐAJA TRAŽIO NEŠTO OGAVNO, SRPINJE SU SE ZBOG TOGA RAZBESNELE: Da li je moguće da je ovo hteo
Foto: Profimedia

KAKVA PRIČA!

MUŽ JOJ JE POSLE POROĐAJA TRAŽIO NEŠTO OGAVNO, SRPINJE SU SE ZBOG TOGA RAZBESNELE: Da li je moguće da je ovo hteo

Očigledno je dobro promislio celu stvar te je pripremio 'uslove' i isplanirao sve

Objavljeno:

Jedna Britanka iznela je na sajtu Mumsnet priču o neverovatnoj situaciju u kojoj se našla, objasnivši da joj je muž predstavio svoju ideju otvorenog braka, što ju je emocionalno uništilo.

Besna i razočarana žena nije imala drugu opciju nego da ostane sa mužem pod istim krovom, a koje sve detalje je iznela u svojoj ispovesti, pročitajte u nastavku:

"Večeras mi je moj suprug rekao da bi voleo da imamo otvoreni brak, jer je njemu teško da bude veran. Takođe mi je rekao da bi rado iznajmio vlastiti stan u kojem bi boravio od ponedeljka do petka, a potom bi nama, svojoj porodici, dolazio vikendima. Ideja je da se s drugim ženama viđa tokom nedelje, kako bi vikendom mogao da se posveti nama. To su njegove reči, ne moje.

Očigledno je dobro promislio celu stvar te je pripremio 'uslove' i isplanirao sve. Na primeri, on bi sa drugim ženama imao samo s****alne odnose i ne bi gradio emocionalne veze, ne bi nikad išao kod njih vikendom ili praznicima, ne bi im kupovao poklone i takve stvari.

Kaže da me voli, ali mu treba da 'ne budem naivna' u vezi sa njegovom sposobnošću da bude veran. Celu priču je završio govorom o tome kako će finansijski brinuti o meni i deci i da ćemo mu uvek biti prioriteti. Išao je toliko daleko da je predložio da kupi kuću koja će biti isključivo na mene, kako bih se ja 'osećala sigurno'.

U principu me zamolio da razmislim o tom predlogu i kažem mu šta mislim. Osim toga, rekao mi je da nema ništa protiv da sama odlazim na sastanke s drugim muškarcima, ali uslov je da ne spavam sa njima. I to me povredilo samo po sebi jer nikad nisam dala naznake da želim da budem s drugim ljudima, no očito je da on nije uopšte ljubomoran, već samo posesivan.

Bonus video

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

(Espreso/Srbijadanas/Filip Rogović/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.