EKSKLUZIVNI INTERVJU SA PREMIJEROM SRBIJE NA KURIR TELEVIZIJI
Usijanje - Miloš Vučević, Foto: Promo

usijanje

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA PREMIJEROM SRBIJE NA KURIR TELEVIZIJI

U sredu, 7. avgusta u 19 časova, gost Usijanja je premijer Miloš Vučević

Objavljeno:

U susret 100 dana Vlade, prvi put od kako je premijer, Miloš Vučević biće gost Kurir televizije i emisije “Usijanje”. Sutra od 19 časova, u ekskluzivnom intervjuu koji će urednica i voditeljka emisije Silvija Slamnig, voditi sa premijerom očekuje vas mnogo tema. Glavna će biti analiza postignutog od formiranja Vlade.

U susret 100 dana Vlade, premijer Srbije Miloš Vučević, govoriće o proteklom periodu i tome šta je sve urađeno za ovo vreme. Period od 100 dana rada Vlade nakon formiranja je, načelno, period koji se često posmatra kao neka vrsta „probnog perioda“, odnosno, kao period hvatanja zaleta i zahuktavanja novopostavljenog sastava. Ipak, kada je Vlada Srbije u pitanju, o čemu će govoriti i sam premijer, teško da se prvih 100 dana rada ove Vlade može nazvati periodom zatišja ili periodom usporavanja aktivnosti. Naprotiv, intenzivan period je za Vladom Srbije, a sledi još intenzivniji.

Teme razgovora koji će voditi Silvija Slamnig biće analiza postignutog od formiranja Vlade, budući izazovi, ekonomska i energetska pitanja, litijum i reakcija javnosti, kao i odnosi Srbije sa drugim državama.

Gledajte “Usijanje” sutra od 19 časova na Kurir televiziji i ne propustite da čujete sve što bi trebalo da znate u vezi sa aktuelnom političkom situacijom, kao i narednim koracima Vlade Republike Srbije u vremenima izazovnim za celi svet.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.