Vučić se obratio povodom nastradalog policajca: "Ovo je bio teroristički akt, mi moramo da pomognemo porodici"
Foto: PRINTSCREEN/VIDEO PLUS

tuga

Vučić se obratio povodom nastradalog policajca: "Ovo je bio teroristički akt, mi moramo da pomognemo porodici"

Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Albanac u terorističkom aktu ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici i da će se učiniti sve da se pomogne porodici, ali da taj mladi život ne može da se vrati.

"Još jedanput bih da izrazim saučešće porodice Nikole Krsmanović, našeg policajca kojeg je ovaj Albanac u terorističkom aktu ubio. Ono što možemo da uradimo to je da pomognemo porodici, da izrazimo saučešće. Nažalost, taj mladi život više ne možemo da vratimo", rekao je predsednik novinarima u Londonu.

Na pitanje da li ima nove informacije o slučaju i da su neposredno pre njegovog uključenja uhapšena dva lica, rekao je da je hapšenje obavljeno i da informacije dobija od MUP-a o slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je prethodno da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport od Preševa ka Loznici osobe koja se sumnjiči da je usmrtila jednog i ranila drugog policajca kod Loznice.

"U Bijeljini je popodne, u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (39), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici", rekao je Dačić, saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu.

Bonus video:

04:43

ALBANAC JE BIO PRIPREMLJEN, METAK JE VEĆ BIO U CEVI Gosti Pulsa Srbije bez dileme: Evo zbog čega je promenio RUTU u zadnji čas

(Espreso/Agencije/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.