VUČIĆ NA SVESRPSKOM SABORU OBJAVIO SJAJNE VESTI: "Postignut je dogovor o srpskom jedinstvu - trajaće doveka"
Aleksandar Vučić, Foto: Petar Aleksić

manifestacija

VUČIĆ NA SVESRPSKOM SABORU OBJAVIO SJAJNE VESTI: "Postignut je dogovor o srpskom jedinstvu - trajaće doveka"

Osim u glavnom gradu, programi su planirani širom Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas na centralnoj manifestaciji Svesrpskog sabora značaj ove manifestacije.

- Danas je važan dan iz mnogo razloga. Mi Srbi neretko nemamo svest o istorijskim događajima, toga se setimo posle mnogo decenija. Danas je postignut dogovor o srpskom jedinstvu koje će trajati doveka i niko više nikada neće moći da uništi srpsko jedinstvo.

1 / 11 Foto: Petar Aleksić

- Pre 10 godina postigli smo dogovor sa Dodikom da bez obzira na razlike da se Srbija i Srpska nikada ne svađaju, da nam se nikad više ne ponove blokade i barikade na Drini, već da uvek budemo u svakoj muci zajedno i danas smo to potvrdili Deklaracijom i niko više nikada neće moći da sruši - rekao je Vučić na Svesrpskom saboru u Beogradu.

Osim u glavnom gradu, programi su planirani širom Srbije.

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije Jelena Žarić Kovačević i ministarka uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić potpisale su, u okviru današnjeg Svesrpskog sabora, Memorandum o saradnji između dva ministarstva.

Cilj potpisanog Memoranduma je razmena dobre prakse i normativnih rešenja između potpisnica, razmena iskustava i pružanje ekspertske podrške u planiranju, pripremi i sprovođenju projekata, kao i razmena publikacija i druge stručne literature, uključujući i druge oblike saradnje.

Bonus video:

02:47

VIDOVDAN NAS UČI KAKO DA OPSTANEMO U NAJTEŽIM VREMENIMA! Jerej dr Vladimir Radovanović: Na ovaj dan se nije desio poraz VEĆ POBEDA

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.