Osveta zbog pedofilije? Rođak prištinske predsednice ubijen na unukovom venčanju, sumnja se na ovo
Vjosa Osmani, Foto: Facebook

istraga

Osveta zbog pedofilije? Rođak prištinske predsednice ubijen na unukovom venčanju, sumnja se na ovo

"Gazeta Sinjali" piše da je žrtva Sadri Sadriu koji je pogođen iz pištolja ispred restorana, kao i da se sve desilo na parkingu ugostiteljskog objekta u kome se održavala porodična proslava

Objavljeno: 16:19h

U sali za svadbe u selu Bibaj u opštini Uroševac na Kosovu i Metohiji sinoć je ubijen stric supruga kosovske predsednice Vjose Osmani. Potvrđeno je da je u pitanju pripadnik kosovske policije. Motiv je, navodno, pedofilija.

"Gazeta Sinjali" piše da je žrtva Sadri Sadriu koji je pogođen iz pištolja ispred restorana, kao i da se sve desilo na parkingu ugostiteljskog objekta u kome se održavala porodična proslava. Žrtva je, inače, prisustvovala ženidbi unuka

Osveta zbog pedofilije?

Kako pišu prištinski mediji, motiv ubistva je zapravo osveta i to zbog pedofilije.

Portal "Nacionale" piše da je Sadriu, navodno, zlostavljao dve sestre kosovskog policajca koji je osumnjičen za ubistvo, i to dok su bile maloletne.

Slučaj je, navodno, bio prijavljen nadležnim organima, ali pravosudni organi ništa u vezi sa njim nisu uradili. U prepisci u koju je prištinski portal imao uvid u jednoj Fejsbuk grupi, u kojoj je, kako tvrde učestvovala i Osmani i njen suprug, to se i sugeriše, kao i da je sve to posledica navodne političke moći porodice Sadriju.

Kako je sinoć potvrđeno iz policije, na parkingu sale za venčanja dogodilo se ubistvo, da su jedinice za reagovanje i istražitelji odmah izašli na lice mesta, kao i da je policijski službenik uhapšen. O ovom slučaju obavešteni su Osnovno tužilaštvo u Uroševcu i Policijski inspektorat.

Osumnjičenom je izrečena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.