Traga se za mladićima koji su izvršili pokušaj ubistva u Peći: Policija apeluje na građane da se jave ako ih vide
Osumnjičeni za pokuđaj ubistva, Foto: Kosovska policija

potraga

Traga se za mladićima koji su izvršili pokušaj ubistva u Peći: Policija apeluje na građane da se jave ako ih vide

Policija tzv. Kosova moli građane da svako ko ima informacije o osumnjičenima koji se nalaze na fotografiji, o tome obavesti policiju

Objavljeno:

Regionalna direkcija kosovske policije u Peći je, na osnovu zakona o objavljivanju fotografije sa ostalim beleškama traženog lica, a uz ovlašćenje Osnovnog javnog tužilaštva u Peći, izdala je zahtev za saradnju sa građanima kako bi došlo do njihovog lociranja i hapšenja.

Tražene osobe su Adem Bulići (26) i Besnik Bulići (31).

Dvojicu muškaraca policija traži zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju i to 12. jula oko 19.20 sati u Ulici Jeton Dedušaj u Peći. Kako navode iz policije tzv. Kosova, oni sa sobom nose opasne predmete i predstavljaju opasnost po druge.

Policija tzv. Kosova moli građane da svako ko ima informacije o osumnjičenima koji se nalaze na fotografiji, o tome obavesti policiju pozivom na telefon ili se javi u najbližu policijsku stanicu. Građani mogu da se jave na brojeve telefona 192 i 080019999, na broj Regionalne direkcije Peć 039/432 327 kao i na imejl adresu info@kosovopolice.com.

Bonus video:

00:23

Novi Pazar: Pokušaj ubistva u Ulici Veljka Vlahovića

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.