Muškarac skočio sa Temerinskog mosta!
Hitna pomoć, ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

strašno

Muškarac skočio sa Temerinskog mosta!

Policija međutim, prema nezvaničnim saznanjima, na licu mesta nije videla muškarca koji je skočio niti su mogli da ga lociraju sa obale zbog čega će biti angažovana Ronilačka jedinica u potrazi za nestalim muškarcem

Objavljeno: 18:07h

Za sada nepoznati muškarac skočio je danas oko 15 sati sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, potvrdili su za "Blic" u novosadskoj policiji.

Kako nezvanično saznaje Blic, građani su videli čoveka kako skače sa mosta i odmah pozvali policiju koja je izašla na lice mesta.

Policija međutim, prema nezvaničnim saznanjima, na licu mesta nije videla muškarca koji je skočio niti su mogli da ga lociraju sa obale zbog čega će biti angažovana Ronilačka jedinica u potrazi za nestalim muškarcem.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Svi pozivi su anonimni i besplatni.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima takođe bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video:

01:41

Kurir televizija nakon pucnjave na Bežaniji: Potresao nas je zvuk ispaljenog metka!

(Espreso/Blic/Zlatko Čonkaš)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.