"Dačija" se zakucala u kamion kod Sente: Žena preminula na licu mesta, muž teško povređen
Hitna pomoć, Foto: Sonja Spasić

stravičan udes

"Dačija" se zakucala u kamion kod Sente: Žena preminula na licu mesta, muž teško povređen

Tragedija se dogodila u subotu, oko 16 sati i 15 minuta, na području opštine Senta kod Gornjeg Brega

Objavljeno:

Žena (36) iz Oroma kod Kanjiže, poginula je u čeonom sudaru “dačije logan” i teretnog vozila.

Teške telesne povrede zadobio je njen suprug, koji je bio za upravljačem putničkog vozila. Vozač teretnog vozila takođe je teško povređen.

Tragedija se dogodila u subotu, oko 16 sati i 15 minuta, na području opštine Senta kod Gornjeg Brega. Kako je rečeno u kikindskoj policiji, osim ove, proteklog vikenda se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda, srećom, bez povređenih i nastradalih. Ukupna nastala materijalna šteta procenjena je na 1, 4 miliona dinara:

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Espreso.co.rs

- Iz saobraćaja je tokom proteklog vikenda, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, isključeno 20 vozača. Devet osoba je zadržano u trajanju do 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 30 učesnika u saobraćaju i izdato je 217 prekršajnih naloga. Otkriveno je 58 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa, 120 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila i 48 ostalih prekršaja - saopšteno je iz policije.

Bonus video:

00:33

Saobraćajna nesreća u tunelu

(Espreso/Kurir/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.