Šok scena u Vojvode Stepe! Automobil stoji "naglavačke", a vozača ni na mapi, evo šta je razlog
Nesreća, Foto: Printscreen/RTS

užas

Šok scena u Vojvode Stepe! Automobil stoji "naglavačke", a vozača ni na mapi, evo šta je razlog

Gužva se proteže od polovine Slavije, preko Autokomande pa sve do ulice Vojvode Stepe

Objavljeno: 08:30h

Jutros oko sedam sati u ulici Vojvode Stepe došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj se jedno vozilo prevrnulo na tramvajskim šinama. Kako nezvanično javlja RTS, vozač koji je izazvao sudar pobegao je sa lica mesta.

U tom delu grada trenutno su velike gužve zbog saobraćajne nesreće u kome se jedan automobil prevrnuo i blokirao tramvajske šine.

Prema izveštajima Javnog servisa, povređena je žena starosti 24 godine. Prema informacijama s terena, ona je svesna i komunikativna i prevezena je u urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Situacija na terenu je vrlo komplikovana. Kako javljaju, u ovom trenutku, blokirane su tri autobuske linije (brojevi 33, 39 i 18) i tri tramvajske linije (brojevi 9, 10 i 14).

Gužva se proteže od polovine Slavije, preko Autokomande pa sve do ulice Vojvode Stepe. Putnički saobraćaj se preusmerava, a vozila se propuštaju neizmenično u smeru ka Kaluđerici.

Na licu mesta stigle su i ekipe javnog parking servisa koje se pripremaju da uklone prevrnuto vozilo. Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da saobraćaj bude normalizovan za dvadesetak minuta, čime će se okončati gužva koja traje više od sat vremena.

Vozač koji je izazvao sudar ostaje u bekstvu, a policija radi na prikupljanju informacija i svedoka kako bi ga identifikovala. Građani se pozivaju na strpljenje dok traju radovi na raščišćavanju saobraćaja.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Blic/Sofija Vulićević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.