Drama na Novom Beogradu, oglasio se Dačić!
Ivoca Dačić, Foto: Nemanja Nikolić

opsadno stanje

Drama na Novom Beogradu, oglasio se Dačić!

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, sprovodi sve neophodne operativne radnje u utvrđivanju svih činjenica i okolnosti i identifikaciji osobe čije je oružje

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu danas oko 11.20 časova u jednoj garaži na Novom Beogradu pronašli veću količinu oružja i minsko-eksplozivnih naprava.

- Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd danas su oko 11.20 časova u jednoj garaži na Novom Beogradu pronašli više komada vatrenog oružja, municije i eksplozivnih sredstava. Na lice mesta odmah su izašli i pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, sprovodi sve neophodne operativne radnje u utvrđivanju svih činjenica i okolnosti i identifikaciji osobe čije je oružje“, rekao je ministar Dačić.

Podsetimo, garaža u kojoj je nađen arsenal automatskog oružja na Novom Beogradu iznajmljena je sa lažnom ličnom kartom.

Sumnja se da hrvatski državljani stoje iza oružje

Kako se saznaje, sumnja se da iza oružja koje je nađeno u garaži stoje hrvatski državljani, a tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odmah je izašao na lice mesta gde sa policijom obavlja uviđaj.

Na terenu je bila specijalna antiteroristička jedinica koja se pribila uz ulaz zgrade. Bio je evakuisan ceo prvi sprat.

Građanima je bilo zabranjeno da prilaze zgradi. Niko nije video šta se iznelo iz zgrade.

U međuvremenu se pojavio navodni vlasnik garaže koji je iz Novog Sada i koji je rekao da je garažu iznajmio i da je sve rekao policiji i da ni on ne zna šta se dešava.

Kako kaže stanar, čiji se stan nalazi iznad garaže, reč je o skraćenoj garaži za koju su misli da je prazna i da nema vlasnika.

Bonus video:

10:20

OVO JE OSNIVAČ CRNE RUKE KOJA JE DALA PRINCIPU ORUŽJE DA UBIJE FERDINANDA! Istoričari: Bio spreman da puca i na svog kralja

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.