Saslušana tinejdžerka koja je na kokainu izazvala udes u kome je poginuo Nemanja (33): Određen joj pritvor
Nemanja Kalajdžija, Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

Saslušana tinejdžerka koja je na kokainu izazvala udes u kome je poginuo Nemanja (33): Određen joj pritvor

Osumnjičena N. S. (18) dala izjavu u Višem javnom tužilaštvu u Somboru

Objavljeno:

Tinejdžerka N. S. (18) iz Ratkova, koja se tereti da je u nedelju 22. septembra izazvala saobraćajnu nesreću na putu Odžaci - Ratkovo, u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija (33) iz Sonte, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Somboru i njoj je na predlog tužilaštva određen jednomesečni pritvor.

- Njoj se na teret stavlja teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena zatvorska kazna do 12 godina - kaže naš izvor.

Podsetimo, N. S. nema položen vozački ispit ni za jednu kategoriju, a posle nesreće bila je potvrgnuta droga-testu, koji je pokazao da je u trenutku nesreće upravljala "audijem A4" pod dejstvom opojne droge kokain.

- N. S. kretala se iz pravca Ratkova ka Odžacima i sumnja se da je preticala preko pune linije. Tada je naletela na motocikl koji se kretao u svojoj traci. Motociklista Nemanja Kalajdžija je od zadobijenih povreda preminuo - podseća naš izvor.

Smrt mladog Sonćanina rstužila je sve koji su ga poznavali.

- Bio je porodični čovek, mnogo je radio kako bi svojoj porodici obezbedio pristojan život. Držao je dve prehrabmene prodavnice i stovarište ogreva - ispričao je njegov poznanik.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Kurir/Marija Ivanov/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.