Srbin (32) poginuo u stravičnom udesu u Beču: Bahati vozač audija izazvao nesreću, pa pobegao iz slupanog auta
Austrijska policija, Foto: Profimedia

SAOBRAĆAJKA

Srbin (32) poginuo u stravičnom udesu u Beču: Bahati vozač audija izazvao nesreću, pa pobegao iz slupanog auta

Vatrogasci su po dolasku na lice mesta bili prinuđeni da kroz krov slupanog "audija" izvlače čoveka

Objavljeno:

Juče je u kasnim večernjim satima na području Beča došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Srbin (32) koji je bio na mestu suvozača u trenutku udesa, a vozač i još jedna osoba iz automobila smrti pobegli su sa lica mesta!

Vatrogasci su po dolasku na lice mesta bili prinuđeni da kroz krov slupanog "audija" izvlače čoveka, međutim, već je bilo kasno. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt čoveka čiji identitet u tom trenutku nije bio poznat s obzirom na to da na licu mesta kod njega nisu pronađena lična dokumenta, piše "Heute".

Ubrzo, daljim istraživanjima, ispostavilo se da je reč o tridesetdvogodišnjem Srbinu, međutim još uvek je nepoznato u kakvom su stanju druge dve osobe sa kojima je bio.

Policija
Policijafoto: EPA CHRISTIAN BRUNA

Vozač i još jedan putnik iz "audija" ostavili su čoveka u kolima i pobegli peške u nepoznatom pravcu. Za njima se još uvek traga, a nesrećni Srbin stradao je od zadobijenih povreda,- dodaju dalje.

Do nesreće je, inače, kako bečki medij prenosi, došlo zbog prekomerne brzine, nakon čega je automobil svom silinom udario u pregradni deo. Vozač audija smrti išao je 150 km na sat, a ekipa vatrogasaca i policije zatekli su samo olupinu vozilu i telo muškarca.

Inače, reč je o iznajmljenom automobilu, stoga identitet vozača još uvek nije utvrđen i za njim se traga, kao i za trećim muškarcem. Policija i dalje radi na slučaju nakon čega će se znati više informacija.

Bonus video:

02:40

Rešenje nakon tragičnih nesreća? Crna tačka Beograda dobija ležećeg policajca: Meštani se nadaju da će to rešiti problem

(Kurir.rs/Hojte/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.