Određen pritvor Turčinu koji je izbo Azerbejdžanca: Nakon rasprave naneo mu teške povrede, sve priznao
Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

mup

Određen pritvor Turčinu koji je izbo Azerbejdžanca: Nakon rasprave naneo mu teške povrede, sve priznao

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je, u prisustvu branioca i sudskog prevodioca za turski jezik, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Objavljeno:

Treći osnovnu sud u Beograd, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredio je pritvor okrivljenom državljaninu Turske K.S (62), koji je priznao da je nakon verbalne rasprave nožem ubo u stomak državljanina Azerbejdžana G.G. (48).

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Zemun doneli su rešenje o zadržavanju K.S. zbog postojanja osnovanje sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda, saopštilo je treće Osnovno javno tužilaštvo.

Njemu se stavlja na teret da je, nakon verbalne rasprave, oštećenom G.G nožem zadao ubodnu ranu u predelu stomaka, kojem su potom u KBC Bežanijska kosa konstatovane teške telesne povrede u vidu oštećenja tankog creva.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je, u prisustvu branioca i sudskog prevodioca za turski jezik, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da je okrivljeni strani državljanin i da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, tužilaštvo je tražilo pritvor, koji je sud i rešenjem odredio.

Bonus video:

05:00

BRZE VESTI 14.09.2024

(Espreso/Agencije/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.