"Plašim se za svoj život": Oglasila se devojka koju je bivši pretukao u kafiću na Novom Beogradu
Foto: Printscreen/ društvene mreže

pušten na slobodu?

"Plašim se za svoj život": Oglasila se devojka koju je bivši pretukao u kafiću na Novom Beogradu

Bivša devojka muškarca koji ju je u kafiću na Novom Beogradu pretukao, oglasila se i saopštila detalje o njemu.

Objavljeno:

Muškarac L.Đ. (27) koji je pretukao devojku i njenu drugaricu u kafiću na Novom Beogradu je po odluci suda pušten na slobodu, a kako je ispričala njegova bivša partnerka S.S, inače žrtva sa snimka koji je šokirao Srbiju, uložena je žalba na odluku. Ona sada čeka poziv na saslušanje.

"Uložena je žalba na ovu odluku da se on pusti na slobodu. Nadam se da će pravda ovog puta biti zadovoljena. Umorna sam od svega i nije mi dobro, samo želim da se ovaj pakao koji proživljavam, ova agonija što pre završe. Čekam da me pozovu na saslušanje", izjavila je ona.

Da podsetimo, on je sve priznao u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tužilac je za njega tražio pritvor. Međutim, odbijen je.

"Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice. Ono što ste videli na snimku nije ništa. Pretrpela sam jezivo zlostavljanje kao i svi ljudi oko mene. Nije mi jasno kako je doneta ovakva odluka?! Čuli smo da je njegov otac platio, potplatio nekoga da mu ne bi bio određen pritvor", izjavila je ona.

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na tert. Priznao je da je u restoranu na Novom Beogradu pretukao svoju bivšu emotivnu partnerku S.S. i njenu drugaricu J.B.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

(Espreso/ Telegraf/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.