Rođaka podelila jezive detalje iz života ćerke koja je brutalno ubila majku: Optužila oca za silovanje, a majku...
Ćerka, Foto: Facebook

niš

Rođaka podelila jezive detalje iz života ćerke koja je brutalno ubila majku: Optužila oca za silovanje, a majku...

"Ćerka je psihijatrijski bolesnik, ali i vrhunski manipulator"

Objavljeno: 10:32h

Rođaka žene koju je u nedelju uveče, kako se sumnja, u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Nikola Tesla ubila ćerka, opisuje tešku porodičnu situaciju i psihičke probleme s kojima su se suočavali.

- Ćerka je psihijatrijski bolesnik, ali i vrhunski manipulator. Završila je srednju školu, ali je umela da govori kao akademik i da ubedi ljude u svašta što joj je padalo na pamet. Izluđivala je roditelje, posebno majku koja je na sve načine pokušavala da joj pomogne, dok je otac zbog nje bežao od kuće jer ga je prijavila za silovanje - kaže rođaka.

Prema njenim rečima, porodica je imala problema sa sektom, ali rođaka ne veruje da je to glavni uzrok ćerkinog oboljenja i tragedije koja je usledila. "Majka joj jeste bila u sekti, ali to je bilo pre dvadeset godina. Ćerka je dobila psihijatrijsku dijagnozu, i svi smo pokušavali da joj pomognemo. Išla je na lečenje, ali je majka uvek popuštala, izvodeći je iz bolnice kada bi ćerka to zatražila."

Rođaka dalje opisuje kako je majka neumorno tražila ćerku po raznim mestima, od Vojvodine do Preševa, i smeštala je u Psihijatrijsku bolnicu, ali bi ćerka uvek uspela da pobegne i nastavi sa problematičnim ponašanjem.

"Majci je bilo žao ćerke, stalno ju je izvodila iz bolnice na lični zahtev, ali bi ona po povratku bacala lekove i ponovo odlazila. Nije bila ni gladna ni zlostavljana, ali je lagala da je roditelji more glađu kako bi izvlačila novac od komšija. Otac se povukao jer ga je prijavljivala za razne stvari, pa čak i za silovanje."

Rođaka ističe da je majka godinama bila žrtva svoje ćerke i da nije zaslužila tragičan kraj. "Majka je bila mučenica, borila se za ćerku i odbijala da je trajno smesti u ustanovu. Cela porodica je bila očajna nakon ubistva."

Ćerka, koja se sumnjiči za ubistvo, bila je u bekstvu skoro 24 sata pre nego što je pronađena i prebačena u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, gde će biti izvršeno veštačenje. Ukoliko se utvrdi da je bila uračunljiva u vreme zločina, preti joj kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

Bonus video:

04:02

Jovana Grgurević: Roditelj iz Dubone mi je rekao da ga nije iznenadio masakr u Ribnikaru! Razlog koji je naveo je zabrinjavajuć!

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.