Otac dečaka ubice bez srama sebe predstavljao kao žrtvu, nastao haos: Roditelji besni, na metar od njih...
Roditelji dečaka ubice, Foto: Stefan Stojanović/Mondo, Dado Đilas, Privatna arhiva/Kurir

oš ribnikar

Otac dečaka ubice bez srama sebe predstavljao kao žrtvu, nastao haos: Roditelji besni, na metar od njih...

Ozbiljan incident dogodio se u Višem sudu u Beogradu, gde je danas Miljani i Vladimiru Kecmanoviću nastavljeno je suđenje.

Objavljeno: 10:07h

Svedočenje Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" danas je toliko uznemirila roditelje nastradale dece da su neki od njih burno reagovali.

Ozbiljan incident dogodio se u Višem sudu u Beogradu, gde je danas Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, majci i ocu dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio nezapamćeni zločin, nastavljeno je suđenje.

Ono što je po ko zna koji put povredilo i razbesenelo oštećene roditelje ubijene dece, koji su sedeli u sudnici, jeste ponašanje okrivljenog Vladimira Kecmanovića!

- Optuženi, čiji je sin ubio vršnjake, javio se u jednom trenutku za reč kako bi protestovao protiv izveštavanja medija o njemu i njegovoj porodici! Ponovo je, na metar od roditelja koji su izgubili decu, pokušao da sebe i svoju porodicu predstavi kao najveće žrtve! Zbog toga su roditelji ubijenih burno reagovali, pa ih je sud opomenuo, a nekolicinu i udaljio, dok su neki roditelji sami odlučili da napuste sudnicu - otkrio je izvor Kurira šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice.

Kao svedok pojavila se i nastavnica istorije Tatjana Stevanović koja je bila očevidac zločina i koja je držala čas kad je dečak ubica ušao u razred naoružan pištoljima. Ona je, navodno, ispričala da se sve dogodilo brzinom svetlosti.

- U potresnom svedočenju rekla je da se srušila pre nego što je stigla da vidi ko puca. Ispričala je da je videla noge ubice dok je polako prolazio pored nje i da je on bio miran, nije trčao niti bežao posle zločina - otkriva izvor Kurira. Stevanovićeva je na ročište došla u pratnji supruga i bila je vidno uznemirena, a s roditeljima stradale dece dugo se grlila u hodniku Palate pravde.

Bonus video:

04:01

RIBNIKAR JE OSTAVIO DUBOK TRAG U DRUŠTVU Mršević godinu dana nakon masakra: To je nepredvidiv zločin je doneo velike posledice!

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.