Dečak (10) iz Trstenika šutirao i davio mače do smrti: Uznemirujući prizor snimile nadzorne kamere (VIDEO)
Trstenik, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

POTRESNO

Dečak (10) iz Trstenika šutirao i davio mače do smrti: Uznemirujući prizor snimile nadzorne kamere (VIDEO)

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji

Objavljeno:

Novi, uznemirujuć slučaj nasilja nad životinjama osvanuo je na društvenim mrežama, a jedino jezivije od samog čina koji se vidi na njemu jeste da je akter maloletni dečak od 10 godina.

Kako se navodi u objavi stranice "Serbialive_beograd", dečak je tukao mače sa ulice do smrti, a uznemirujuć prizor snimile su nadzorne kamere koje gledaju na, kako deluje, ulaz u zgradu.

Kako se vidi na snimku, nakon što je najpre jurio mačke po komšiluku i kada mu je jedna pobegla pod parkiran automobil, dečak se ustremio na drugu mačku, dok nije primetio malo mače koje bojažljivo prilazi.

Nakon što je prvo mazio odraslu mačku, dečak prilazi mačetu i, verovatno, pokušava da ga uhvati, a potom je usledila jeziva scena - uzima mače i "napucava" ga kao da je lopta, a ne živo biće.

Nesrećna životinja, o kojoj je inače, kako se tvrdi, brinuo drugar dečaka sa snimka, pala je nekoliko metara dalje na pod i deluje da je već nepomična, ali dečak se vraća i nekoliko puta je šutira, da bi je na kraju gazio nogama.

Posle brutalnog iživljavanja, nasilnik je pogledao u kameru i odšetao kao da se ništa nije dogodilo, a kako stoji u objavi na društvenim mrežama, usput je šutnuo još jednu mačku, nakon čega se vratio da "dokrajči" mače koje je još davalo znake života.

Sve vreme trajanja snimka, u pozadini se čuje dečja graja, isprekidana mjaucima.

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji, a prema informacijama koje se dele, tvrdi se da je nastao u Trsteniku.

Bonus video:

04:38

DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?

(Espreso / Blic / Jovana Kuzminac / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.