Ovo je muškarac koji je brutalno pretukao devojku (26) na Novom Beogradu: Policija traga za nasilnikom (FOTO)
Pretučena devojka, Foto: Printscreen/TikTok/aaleksss

UŽAS

Ovo je muškarac koji je brutalno pretukao devojku (26) na Novom Beogradu: Policija traga za nasilnikom (FOTO)

Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom

Objavljeno:

Đ. L. (26) iz Batajnice koji se sumnjiči da je pre dve večeri nasrnuo na devojku (26) u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, još uvek se nalazi u bekstvu. Podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

- Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći, kada je odjednom nasrnuo na devojku, udarao je iz sve snage, a kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa - kaže izvor Kurira.

Đ. L., Batajnica, Novi Beograd
foto: Printscreen/ društvene mreže

Inače, za pomenutim mladićem se traga od 2. septembra, međutim, on još uvek nije uhapšen.

- Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom, njena sestra je, sa druge strane, takođe dodala da pomenuti muškarac duguje i određenu svotu novca, a motiv ovakvog napada još uvek nije poznat - dodaje naš izvor.

Na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je snimak na kom se vide dve devojke sa povredama, dok su se ispod ređali komentari.

- Vidite joj rane, kao da je udarao džak, a ne osobu, ovo je jezivo, devojka je unakažena - pisali su masovno ljudi ispod objavljenog snimka.

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.