Izbio veliki požar kod Aranđelovca: Dramatične scene, u gašenju požara učestvuju i helikopteri (VIDEO)
Vatrogasci/Ilustracija, Foto: MUp Srbije

vatrena stihija

Izbio veliki požar kod Aranđelovca: Dramatične scene, u gašenju požara učestvuju i helikopteri (VIDEO)

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs, borba sa vatrom je u punom jeku

Objavljeno:

Veliki požar izbio je kod Aranđelovca, a prema informacijama u toku je njegovo gašenje u čemu učestvuje veliki broj vatrogasaca. Pojavio se i snimak koji prikazuje trenutnu situaciju na terenu, a sada su u akciju uključene i helikopterske jedinice.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs, borba sa vatrom je u punom jeku.

Isto je vidno i po komentarima ispod snimka gde se navodi da je zaista teško na tom terenu obuzdati širenje potpuno, a ima i onih koji su osudili nemar ljudi koji neretko budu odgovorni za izbijanje požara.

Za ovaj se i sumnja da je upravo iza njega čovek.

Naime, kako je poručio komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice Aranđelovac Nenad Milivojević, pretpostavlja se da je ljudski faktor razlog ovog požara i kako naglašava, okasnila je dojava građana ka vatrogascima zbog čega je požar zahvatio ogromnu površinu.

Prema poslednjim informacijama, vatra je lokalizovana sa dve strane, sprečeno je dalje širenje i nema ugroženih kuća. Milivojević je kazao da je požar koji je izbio juče između Garaša i Darosave, zahvatio površinu verovatno preko 100 do 150 hektara.

On je dodao da su u gašenju požara angažovani šipovi javnog komunalnog preduzeća i privatnih lica, kao i da su tu i vatrogasci iz Aranđelovca, Topole, Kragujevca i Oplenca.

Bonus video:

02:20

AUTO PLANUO NA ZVEZDARI, VATRA ZAHVATILA I KUĆU! Kurir sa lica mesta: Moguće je da je požar podmetnut i to IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/Telegraf/Ema Korica Grubiša/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.