"Čitao je vesti, hvalio se da je pobio 20 ljudi, tražio je 3.000 dinara": Saslušan taksista koji je vozio Blažića
Uroš Blažić, Foto: Nenad Kostić

SUĐENJE

"Čitao je vesti, hvalio se da je pobio 20 ljudi, tražio je 3.000 dinara": Saslušan taksista koji je vozio Blažića

On je objasnio da je prijavio policiji u Kragujevcu da je vozio osumnjičenog ubicu

Objavljeno:

Svedočenjem oštećenih, porodica ubijenih i ranjenih, danas je nastavljeno suđenje Urošu i njegovom ocu Radiši Blažiću pred Višim sudom u Smederevu, ali u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Na prethodnom ročištu svoje odbrane su izneli Blažići, a prvooptuženi za masakr u selima Dubona i Malo Orašje 4. maja prošle godine, još jednom je priznao da je počinio ovaj zločin.

Taksista Dragoslav Antonijević u crnoj majici stao je za govornicu i naveo da ostaje pri svemu što je ranije u istrazi rekao u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, ali je na pitanja od strane tužioca Olivera Milojević objasnio da je Uroš Blažić čitao vesti na internetu tokom vožnje i uzbuđeno mu se hvalio da je pobio 20 ljudi. U razgovoru je rekao da ne zna šta je Uroš Blažić sve pričao sa putnicom Jelenom Ajdinović jer je bila uključena muzika na radiju. Zatim je dodao da mu je Uroš Blažić rekao: "Daj mi 3.000 dinara da imam nešto da jedem." što je on i uradio.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

On je objasnio da je prijavio policiji u Kragujevcu da je vozio osumnjičenog ubicu koji je prethodno počinio masakr u Duboni i Malom Orašju.

Dragoslav Antonijević: Kada sam ga ostavio, obavio sam nuždu od uzbuđenja, zapalio cigaru, pa seo u kola. Pogledao sam na navigaciji gde se nalazim i krenuo ka policijskoj stanici u Kragujevcu gde sam prijavio da sam vozio ubicu.

Bonus video:

02:06

USMRTIO NAM JE SINA, PRETIO ĆERKI, I DALJE SE BAHATI Roditelji Ivana Jovičina pred suđenje: Malo je i 100 godina da dobije

(Espreso / Mondo / Jana Desovski / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.