Otkriveno gde je otac poveo decu kada je na njih naleteo voz kod Lazarevca: Nisu ni slutili kakav će užas uslediti!
Otac sa mališanima koji su stradali, Foto: Društvene mreže

porodica zavijena u crno

Otkriveno gde je otac poveo decu kada je na njih naleteo voz kod Lazarevca: Nisu ni slutili kakav će užas uslediti!

Prema rečima izvora, otac je želeo da odvede decu na bazen kako bi proveli lep dan i kako bi uživali, ali nažalost, do bazena nisu stigli

Objavljeno:

Milan D. (38) iz sela Lukavica kod Lazarevca krenuo je juče taksijem sa sinom (12) i ćerkom (14) u akva park, saznaje Kurir!

Prema rečima izvora Kurira, otac je želeo da odvede decu na bazen kako bi proveli lep dan i kako bi uživali, ali nažalost, do bazena nisu stigli.

Otac sa mališanima
Otac sa mališanimafoto: Društvene mreže

Izvor kaže da Milan ne zna da vozi, pa je angažovao Milana Lazarevića da ih odveze u akva park kod Uba. Inače, Lazarević je često vozio ovu porodicu i uvek su bili zadovoljni njegovim vožnjama.

Izvor kaže da je Lazarević u ponedeljak pokupio Milana i decu kod njihove kuće u Lukavici, a da se nesreća dogodila čim su izašli iz sela.

Podsetimo, na "audi" kojim je Lazarević vozio oca i decu u mestu Petka juče oko 12.40 sati naleteo je voz koji je išao iz Prijepolja za Beograd. Lazarević, kao i dečak i devojčica, preminuo je na mestu, dok je Milan D. lakše povređen.

00:55

Snimak stravične nesreće na pruzi kod Lazarevca kada je voz udario u automobil

- Krenuli su juče na bazen, često su išli do akva parka na Ubu ovo leto, pozvali su taksistu koji ih često vozi i uputili se ka Ubu. Deca su jedva čekala, obožavaju bazen, hteli su još malo da iskoriste lepo vreme pre polaska u školu. Verovatno su se dvoumili kojim putem da krenu, pogotovo što uglavnom kada idemo ka Ubu, idemo drugim putem, uopšte mi nije jasno što su krenuli tuda preko pruge, možda su mislili da im je bliže, a evo sad kad se sve ovo izdešavalo, pitam se pa gde su i žurili? – kaže meštanka sela Lukavica za Kurir.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Komšije porodice Milana D. kažu da je on živeo za svoju decu i da je gledao da svaki trenutak provede sa njima, ali i da im udovolji na svaki način.

- On bi za njih sve dao, radio je samo za njih, a i pored posla, gledao je da sa decom provodi što više vremena. Juče kada smo čuli za tragediju, plašili smo se kakav će Milan biti kada se vrati u praznu kuću. Njega su vozili pravo u Hitnu, pa potom za Beograd, onako krvav se i vratio kući. Kukao je na sav glas i samo je ponavljao: “Kad vas ispratim deco, za vama će i vaš otac”. Tuga, gledaš ga i ne možeš da ne zaplačeš – rekla je sagovornica.

Meštani sela Lukavica su potpuno van sebe nakon tragedije, svi se od juče okupljaju u domu Milanove porodice, kako bi im pružili koju reč utehe.

- Baka i deka su utučeni, nisu u stanju da govore, a jedva i stoje na nogama nakon što su saznali za nesreću. Doživeli su da sahrane unuke, kako se mogu i osećati, ne postoji prava reč koja ih može utešiti sad - dodala je ova meštanka.

Bonus video:

00:07

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.