Denis Krasnići se sumnjiči za slanje pretećih poruka ambasadama: Oglasio se Dačić, MUP dobio zvaničnu potvrdu
Ivica Dačić, Foto: Nemanja Nikolić

VAŽNO

Denis Krasnići se sumnjiči za slanje pretećih poruka ambasadama: Oglasio se Dačić, MUP dobio zvaničnu potvrdu

Lice se trenutno nalazi na Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 16:39h

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, u vezi sa pretećim porukama koje su, putem mejla, dobili Aerodrom Beograd, naše ambasade i konzulati u Austriji i Nemačkoj, i Beogradski centar za bezbednosnu politiku, da je MUP Srbije dobilo zvaničnu informaciju da je reč o licu Denisu Krasnićiju iz Švajcarske, čiji su roditelji sa Kosova i Metohije.

U vezi sa pretećim porukama koje su, putem mejla, dobili Aerodrom Beograd, naše ambasade i konzulati u Austriji i Nemačkoj, i Beogradski centar za bezbednosnu politiku, Ministarstvo unutrašnjih poslova je dobilo zvaničnu informaciju od Nemačke i Švajcarske da je reč o licu Denisu Krasnićiju (1998), iz Švajcarske, čiji su roditelji sa Kosova i Metohije.

Lice se trenutno nalazi na Kosovu i Metohiji, i izdat je nalog da se po povratku u Švajcarsku odmah javi u policiju,” izjavio je ministar Dačić.

Bonus video:

04:40

PRETNJE SMRĆU STVARAJU ATMOSFERU U KOJOJ SU IZVRŠENI ATENTATI NA FICA I TRAMPA Gosti Redakcije o napadima na predsednika Srbije

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.