Suspendovan komandir policije koji je izjavio saučešće porodici Hajrizija
Foto: Kurir

ŠTA JE OVO?!

Suspendovan komandir policije koji je izjavio saučešće porodici Hajrizija

Kajtazi je došao sa još nekoliko policajaca, svi su bili u uniformama

Objavljeno: 09:57h

Komandir policijske stanice Srbica Muhamet Kajtazi razrešen je dužnosti nakon što je otišao da izjavi saučešće porodici ubijenog Fatona Hajrzija.

Vest o njegovoj suspenziji saopštila je Kancelarija za medije Kosovske policije. Takođe je rečeno da Kosovska policija, kao institucija za sprovođenje zakona, postupa u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i preporukama PIK-a (Policijskog inspektorata Kosova).

„Kosovska policija je institucija za sprovođenje zakona u svim slučajevima, uključujući i ovaj slučaj. Radnje se preduzimaju u skladu sa zakonskim ovlašćenjima koje ima i preporukama PIK-a, primenjujući iste“.

Suspendovani komandant Kajtazi je sa još nekoliko policijskih službenika otišao u porodicu monstruma. Došli su u uniformama.

IPK je preporučio njegovu suspenziju nakon objavljivanja fotografija i vesti u medijima, nazvavši to teškim disciplinskim prekršajem i teškim diskriminatornim ponašanjem.

Podsetimo, Faton Hajrizi je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića, a njegovog kolegu Vjekoslava Ilića teško ranio kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 je puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, pucao je na njih. Nikola je pogođen u grudi i preminuo je na mestu.

Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je likvidiran nakon što je ponovo pokušao da napadne našu policiju koja je tragala za njim.

Bonus video:

00:37

Policija u Mladenovcu i Topoli zaplenila oko 20 kilograma marihuane i uhapsila sedam osoba

(Espreso/Telegraf/Lajmi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.