Oglasio se vlasnik stana na Karaburmi u kojem je eksplodirala klima: Tuga gde će morati da spavaju posle svega...
Požar, Foto: Printscreen Instagram / serbialive_beograd

užas!

Oglasio se vlasnik stana na Karaburmi u kojem je eksplodirala klima: Tuga gde će morati da spavaju posle svega...

Porodica u čijem stanu je eksplodirala klima na Karaburmi prespavaće u parku

Objavljeno:

Danas je u stanu u Ulici Patrisa Lumumbe 92 u Beogradu na Karaburmi eksplodirala klima zbog čega je izgoreo ceo stan. Povređenih na svu sreću nema, a vlasnik stana Tomislav Stanković kaže da će on i njegova porodica noć provesti u parku jer nemaju gde da odu.

"Krenuo sam na pecanje, a moja supruga je ostala u stanu. Vrlo brzo me je nazvala i rekla da je u stanu požar. Rekla je da je uključila klimu i otišla u drugu sobu da odmori. Prvo nisam mogao uopšte da shvatim o čemu mi govori", započeo je Tomislav.

Njegova supruga mu je rekla da ju je probuduo dim. Izašla je iz stana i zvala je komšije.

"Ona je samo izletela iz stana, zvala je upomoć ali niko od komšija nije izašao. Kad sam se vratio, jer nisam stigao daleko kada me je pozvala, u zgradi je bio haos. Svi su bili tu i vatrogasci, policija, hitna pomoć. Komšinica iz plastikarnice, iz susedne zgrade, je čula da je nešto puklo. Mislila je da je bomba, i ona je pozvala je vatrogasce", dodaje Tomislav.

On dalje priča da nemaju kod koga da odu. Kaže da će prenoćiti u parku.

"Niko nas nije obišao. Stan je osiguran, klimu smo servisirali redovno. Vidite, sada ovde više nema ničeg. Sin je išao u crkvu da nam uzme hranu. Spavaćemo noćas u parku. Nemamo gde. Imamo jednu komšinicu koja živi u vešernici i nije trenutno tu, samo nju možemo pitati da li možemo spavati i mi u vešernici dok se ona ne vrati", nastavlja Tomislav.

Za kraj je rekao da ne zna kome da se obrate i ko može da im pomogne. Kaže da ih niko nije obišao.

"Još uvek smo u šoku, niko nam ništa nije rekao, ne znamo šta da radimo, niko nas nije obišao. Samo je sreća da niko nije nastradao, to je velika sreća i moram ostati pribran", zaključuje Tomislav.

Bonus video:

02:20

AUTO PLANUO NA ZVEZDARI, VATRA ZAHVATILA I KUĆU! Kurir sa lica mesta: Moguće je da je požar podmetnut i to IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/N1/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.