Sud odbio da odredi pritvor tinejdžeru (19) koji je slomio kosti lica ocu koji je gurao bebu u kolicima
Hitna pomoć/Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

stravično

Sud odbio da odredi pritvor tinejdžeru (19) koji je slomio kosti lica ocu koji je gurao bebu u kolicima

Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio predlog tužilaštva

Objavljeno: 11:14h

Dežurni javni tužilac je dana 19.07.2024. godine odredio zadržavanje prema osumnjičenom T.L. (19) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo Nasilničko ponašanje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 19.07.2024 godine oko 20.00 časova dok se isparkiravao sa parkinga vozilom unazad na pešačkom prelaza u ul. Novopazarska prvo putničkim vozilom kojim je upravljao zakačio kolica u kojima se nalazila beba od sedam meseci, zatim izašao iz vozila oštećenom R.D. (37), ocu deteta, zatvorenim šakama naneo udarce u predelu glave koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu preloma kostiju lica.

Nakon što je saslušan dana 21.07.2024. godine dežurni javni tužilac je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneo predlog za određivanje pritvora.

Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio predlog tužilaštva i prema osumnjičenom odredio meru zabrane prilaženja sastajanja I komunikacije sa određenim licem na koju odluku će postupajući tužilac izjaviti žalbu.

Bonus video:

02:25

OČAJNI OTAC OVAKO POKUŠAO DA SPASE SVOJA 4 DETETA, ALI NIJE USPEO: Beba, blizanci i dečak ugušili se u snu, užas kakav se ne pamti

(Espreso/Blic/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.