Sada tetoviraju ime Fatona koji je ubio srpskog policajca Nikolu: Hajrizi postao junak, šok! (FOTO)
Faton Hajrizi, Foto: YouTube/ KTV - Kohavision

NEVEROVATNO

Sada tetoviraju ime Fatona koji je ubio srpskog policajca Nikolu: Hajrizi postao junak, šok! (FOTO)

Ovakvi i slični komentari mogli su se pročitati na društvenim mrežama skoro na svim fotografijama na kojima bi neko okačio albanskog državljanina Fatona Hajrizija

Objavljeno:

Albanskog državljanina Fatona Hajrizija, odbeglog robijaša koji je u sredu uveče brutalno ubio sprskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) iz Loznice, njegovi istomišljenici sramno veličaju na društvenim mrežama, a pojedini se i hvala novom tetovažom njegovog imena.

Podsetimo, Faton Hajrizi je u sredu sat vremena iza ponoći nakon što je mirno predao lična dokumenta srpskim policajcima Nikoli Krsmanoviću i Vjekoslavu I. (50) prilikom redovne kontrole graničnog punkta u Lipničkom Šoru ispali vatru u njihovom pravcu. Od zadobijenih povreda Krsmanović je preminuo, a njegov kolega je teško povređen. Hajrizi je tada pobegao u nepoznatom pravcu, a 36 sati kasnije likvidiran je na 12 kilometara od Lipničkog Šora.

1 / 6 Foto: MUP Srbije

Na društvenim mrežama nakon vesti da je srpski policajac ubijen u Loznici i da je za zločin osumnjičen Faton Hajrizi, koji je 6. jula navodno, po deveti put pobegao iza zatvora njegovi "fanovi" su iz minuta u minut veličali taj njegov gnusni čin. Nisu se libili ni da mu šalji poruke podrške kojih je bilo na hiljade, što ispod njegovih profila na društvenim mrežama odakle se uredno javljao i tokom bekstva iz zatvora, kao i ispod vesti o zločinu iz Loznice.

- Lave, samo hrabro! Nemoj da im podneš u ruke, ti to nisi zaslužio - bili su samo neki od komentara nakon ubistva:

- Beži i ne okreći se! Ti nisi za ćeliju, rešetke, ti si neko ko je naš heroj.

Tetovaža
Tetovažafoto: YouTube/ KTV - Kohavision

Ovakvi i slični komentari mogli su se pročitati na društvenim mrežama skoro na svim fotografijama na kojima bi neko okačio albanskog državljanina Fatona Hajrizija. Međutim, istomišljenici albanskog robijaša otišli su i korak dalje pa je tako jedan od njih objavio da je istetovirao njegovo ime uz oznaku OVK. Muškarac, istomišljenik Hajrizija je ispod vesti da je srpski policajac sahranjen uz sve državne počasti u lozničkom selu u komentaru objavio fotografiju na kojoj se vidi da je na ruci istetovirao ime i prezime Fatona Hajrizija i simbol OVK. Kako se vidi na pomenutoj fotografiji, tetovaža je sveža i tek urađena, a muškarac sramno pozira u crnoj majici, dok preko ramena ima torbicu. Ispod ovog komentara ne piše nijedan komentar.

Dok je trajala sahrana Nikole Krsmanovića u blizini graničnog prelaza Merdare na jednom od mostova nepoznata osoba razvila je veliki transparent na kome se vidi fotografija Fatona Hajrizija uz poruku "Dve ruke za glavu i glava za otadžinu."Međutim, ovo nije jedini "gest" za Fatona Hajrizija već mu je posvećena i pesma.

Pa da podsetimo, Faton Hajrizi je pre zverskog ubistva Nikole Krsmanovića u Loznici, navodno devet puta bežao iz zatvora, a poslednji put je to uradio 6. jula, pošto se nije vratio na izdržavanje kazne sa slobodnog vikenda. Faton je, kako se navodi u njegovoj "biografiji" dostupnoj u medijima, prvi put ubio sa svega 15. godina, kada je pucao u ruskog vojnika kod Drenice i zbog toga je osuđen na 27 godina zatvora.

Bio je osuđen i za oružanu pljačku u Glogovcu, tokom koje je ranio dvojicu policajaca i vlasnika zlatare. Potom je, navodno, učestvovao u pucnjavi u kojoj su takođe ranjena dva kosovska policajca, koji su pokušali da zaustave automobil u kom je bio.

- Ja nisam onakav kakvim me policija prikazuje. Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007 za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - izjavio je Faton Hajrizi u obraćanju na društvenim mrežama, posle nedavnog bekstva iz zatvora.

Bonus video:

02:35

KURIR NA LICU MESTA LIKVIDACIJE FATONA HAJRIZIJA! Uživo u programu: Porodica Krsmanović u ŠOKU, Hajrizi prvi otvorio vatru

(Espreso / Kurir / Branka Travica/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.