Ovo je Sava koji je stradao u automobilu smrti kod Ćuprije! Vozač bio drogiran i sa probnom dozvolom (FOTO)
Sava Radulović, Foto: Društvene mreže

OGROMNA TUGA!

Ovo je Sava koji je stradao u automobilu smrti kod Ćuprije! Vozač bio drogiran i sa probnom dozvolom (FOTO)

Porodica i prijatelji se neutešnim rečima opraštaju od Save Radulovića koji je stradao u nesreći kod Ćuprije

Objavljeno: 16:09h

Sava Radulović (21) iz Ćuprije poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je BMW kojim je upravljao S. T. (21) sleteo s puta.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 sati na magistralnom putu Senje-Ćuprija. Naime, S. T. je upravljajući svojim BMW-om koji je vozio sa probnom vozačkom dozvolom i pod dejstvom kanabisa, verovatno usled neprilagođene brzine sleteo s puta, a od zadobijenih povreda Radulović je preminuo na putu do bolnice, dok je njegov prijatelj S. M. (21) preminio na licu mesta. U automobilu smrti sa njima je bila i maloletna tinejdžerka (16) koja ima brojne prelome.

Slika sa mesta nesreće
Slika sa mesta nesrećefoto: Printscreen/Instagram/cuprija_net

- Dragi prijatelji, drugari, rodbino, braćo i sestre sahrana našeg dragog Save biće sutra u 14 sati na ćuprijskom groblju - napisao je jedan od rođaka na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari i izjave saučešća.

- Kakav anđeo od deteta je otišao... Neutešni smo nakon vesti da više nisi sa nama. Istina je, Bog uvek uzima najbolje - glasi u samo nekim komentarima.

Mladićev rođak objavio je još nekoliko srceparajućih objava na profilu, a jedna od njih je glasila: "Putuj lepi moj, u carstvo nebesko." Dok je na sledećoj objavi dodao "da ga deda čeka gore."

Podsetimo, MUP Srbije oglasio se ranije oglasio povodom stravične nesreće gde su između ostalog naveli da se S. T. tereti da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe, naveli su i da je osumnjičeni zbrinut u bolnicu zbog teških telesnih povreda koje je zadobio prilikom udesa i da se nalazi pod nadzorom je policije. Njemu je određeno zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Bonus video:

00:15

Saobraćajna nesreća jutros na autoputu kod Beograda

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.